自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

上次試左40蚊,今日試埋55蚊,我覺得40蚊都夠,55蚊真係唔多值

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

上次玩兩日全線買晒,今次番兜唔會買,巴閉!

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

試左加量版, 不外如是, 唔會 encore

子爵府

回覆樓主

要食買真榴連仲好

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

今次triple咪仲快賣晒?
放下自在

子爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-21 20:40
咁貴,痴線㗎??!!好彩我唔鍾意食榴槤。我老公話佢寧願食榴槤,都唔食榴槤嘅副產品
...

新鮮榴蓮都好似好貴?本身唔食榴槤, 所以唔知價

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

~緣~ 發表於 18-7-23 21:02

新鮮榴槤都好貴,吉之島開咗一份都要七、八十。
我都唔食
不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

回覆樓主

子爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-23 21:04
新鮮榴槤都好貴,吉之島開咗一份都要七、八十。
我都唔食

我見吉吉島一份都係得三四舊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

~緣~ 發表於 18-7-23 21:07
我見吉吉島一份都係得三四舊

係搶錢,不過間唔中老公話要食都ok
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

上次又話2星期,第2日特登搭車去買,去到話賣曬!唔想比佢玩多次!

伯爵府

回覆樓主

我覺得40蚊還可以試下,55蚊真係買榴槤食好過,而且榴槤pancake好食好多,試一次就算

伯爵府

~緣~ 發表於 18-7-23 21:02

榴槤係貴架,但鐘意食既就明點值,放題成7舊水都大把人食,我食普通榴槤都夠晒

伯爵府

海妮 發表於 18-7-23 17:23
上次試左特濃版覺得好好食, 但食完肚痛(唔知關唔關事), 今次唔會買了, 況且覺得不太值, 寧願買成個榴槤好過 ...

我都係呀,放工買左杯食,夜晚食完飯就勁肚痛,原來有關係

子爵府

flyinsky 發表於 18-7-23 23:55
榴槤係貴架,但鐘意食既就明點值,放題成7舊水都大把人食,我食普通榴槤都夠晒
...

7百蚊榴槤放題 榴槤唔可以食咁多, 其實味道係咪好似芒果咁香甘甜, 想試下咩味,但唔係咁鍾意個果香味又冇勇氣擺入口

伯爵府

~緣~ 發表於 18-7-24 00:01
7百蚊榴槤放題 榴槤唔可以食咁多, 其實味道係咪好似芒果咁香甘甜, 想試下咩味,但唔係咁鍾 ...

放題食馬來西亞榴槤,細粒d既,如果我俾左7舊,真係要全日唔食嘢入去回本先得
同芒果完全唔同質地,係creamy d, 無汁既,一樣都好甜,未食過應該試下榴槤布甸 pancake果d先

子爵府

flyinsky 發表於 18-7-24 00:12
放題食馬來西亞榴槤,細粒d既,如果我俾左7舊,真係要全日唔食嘢入去回本先得
同芒果完全唔同質地 ...

一個未開嘅榴槤好似都要二百幾三百蚊一個,如果要回番本,你要食最少兩個

首頁

尾頁

跳至