格價網的家電係咪一定會平過去鋪頭買?

goodbuyer80
|
如題...
YY1101
|
相信係
但裝冷氣要小心中伏
ChloeMa
|
你格下價咪知囉
jacky0624
|
回覆 goodbuyer80 的帖子

小心有間叫卓榮嘅電器公司,態度問題又寸客🙁買野都得罪佢咁
girlbear
|
唔使安裝嘅電器會係
appledai
|
我買的洗碗機又幾平,平過鋪頭好多。信興電器包安裝。
wcpcelia    發表於 18-7-23 12:38
小華子
|
買過洗衣機、雪櫃、小型家電,暫未見有咩問題,要安裝嗰啲未試過買。
Abbie_mimi
|
goodbuyer80 發表於 18-7-21 23:24
如題...

留意送貨,安裝,掉舊機要另外俾錢,網上價係淨機價
SaBB
|
appledai 發表於 18-7-22 17:07
我買的洗碗機又幾平,平過鋪頭好多。信興電器包安裝。

請問係邊間?
oceandeepsea
|
BBE 優質倉,得唔得?
appledai
|
回覆 SaBB 的帖子

我比較的價格是包安裝,包送貨最平。我買的細P,最後選的showrooms
20150618bb
|
goodbuyer80 發表於 18-7-21 23:24
如題...
可以係,但如價錢相差太遠就要小心
mlcbb
|

全屋大型電器都係格價網買..

貨到付款, 除左冷氣, 其它都係代理上門安裝

最緊要問清楚價錢, 運費, 同埋通常只收現金
冷氣安裝, 就真係一分錢一分貨... 平既.. 只收走舊機機身, 其它垃圾就咁放係後樓梯, 要自己拎去垃圾房..
anyuser18
|
係,但要撞手神同埋問清楚。我通常問多兩條問題,如果耐心答,我先買。未買態度都差的就唔會幫趁
namc
|
一定要打去問清楚其他費用,我都訂過幾次,暫時未有問題
wmkcnw
|
好多都平過 x宅,百 x 匯。只係試過一次百 x 匯清貨, 加埋信用咭優惠, 就同網上一樣價。

一般運費加 1一3百, 上次我家有窗台, 裝窗口冷氣加2百