大家書展買咗咩?

mypineapple
|
我買咗小說,漫畫
你地呢?收獲多嗎?
tantanmama
|
星期五我帶咗阿女去書展,嚴重拖慢我行程。阿女自己揀咗一套12本嘅英文故事書,1個書包,少量文具。
我買咗幾本補充練習就要走。星期一會再去買埋之前未揾到嘅書。
mecury1234
|
回覆 mypineapple 的帖子

我買左好多細細塊既日本布, 可以車好多個索繩袋仔
KTKTKT5
|
mypineapple 發表於 18-7-22 00:28
我買咗小說,漫畫
你地呢?收獲多嗎?

旅遊書, 部份16-18年20蚊本, 買左九州, 北海道同新加坡。

仲有買左歐洲旅遊書
wcpcelia    發表於 18-7-23 15:57
mypineapple
|
tantanmama 發表於 18-7-22 00:41
星期五我帶咗阿女去書展,嚴重拖慢我行程。阿女自己揀咗一套12本嘅英文故事書,1個書包,少量文具。
我買咗 ...

今年第一年帶小朋友去, 又係被佢拖慢我既進度
yokulami
|
自己淨係買左馬仔幾本新書,同埋鄧龍威果本。
其他都係買俾仔女既
我都睇唔哂買唔夠,補充無時間睇,好想去多次,可惜無時間喇
mypineapple
|
yokulami 發表於 18-7-22 02:04
自己淨係買左馬仔幾本新書,同埋鄧龍威果本。
其他都係買俾仔女既
我都睇唔哂買唔夠,補充無時間睇,好想去 ...

我都買咗馬仔呀
carrie_1102
|
一拖二去行,行足成日兒童天地,買左書包,文具同圖書,補充真頭無睇腳跛,其實我好想去大人果邊睇,但小朋友都攰
rose-mag
|
我遙遠控制叫我妹幫我買咗本食譜書,書展買有20%off, 可惜夾唔到老師喺度簽名,不過冇所謂,買到心頭好。
babyco
|
我都想買旅遊書,但呀仔太攰 ,無再行
TYSC
|
同亞仔去,行咗七個鐘只能行兒童天地,自己既書一本都睇唔到!
tsung
|
mecury1234 發表於 18-7-22 01:28
回覆 mypineapple 的帖子

我買左好多細細塊既日本布, 可以車好多個索繩袋仔 ...

咁正請問邊檔有?
CathyChan1126
|
我分開2日,
一日買補充,
一日買其他圖書,文具
wcpcelia    發表於 18-7-23 15:58
ak1020
|
買咗好平好平嘅原子筆($12 有10支,唔係雜嘜,係施德樓呀,超抵),又買咗好多本衛斯理—-呢個係我嘅童年回憶,當然唔少得補充練習

題外話,我都有帶阿仔去,佢返而最開心係去5樓嘅運動展,有得玩又有贈品取
conconchan
|
我自己第一日同仔買習作,琴晚同埋仔女去,最後買左一大盒泥膠,女要求要買習作仔睇唔岩圖書,但買左快譯通,完全大出血
女皇駕到
|

買左部mBot,奇鼠歷險記&查理9世最新一集,10本補充左右,訂左兒童的科學+兒童的學習+知識大圖解。洗左我3千蚊,但無樣係自己既。
陳小b
|
女皇駕到 發表於 18-7-22 08:33
買左部mBot,奇鼠歷險記&查理9世最新一集,10本補充左右,訂左兒童的科學+兒童的學習+知識大圖解。洗左 ...

樓主 請問訂兒童的科學幾錢呀 謝謝
Cowboy100
|
買左十幾本圖書,一本古詩集,一本科學書,三本bb拉拉書。一如往年,已經無時間睇大人書了
mypineapple
|
女皇駕到 發表於 18-7-22 08:33
買左部mBot,奇鼠歷險記&查理9世最新一集,10本補充左右,訂左兒童的科學+兒童的學習+知識大圖解。洗左 ...

訂兒童科? 係寄去你屋企嗎? 見其他網友話成日寄漏
女皇駕到
|
陳小b 發表於 18-7-22 08:59
樓主 請問訂兒童的科學幾錢呀 謝謝

899,circle k取貨