麥記俾漏嘢係咪已經變咗理所當然?

imlcc
|
呢期連續三次去麥當勞外賣都俾漏嘢,最誇張果次係買開心樂園套餐俾漏薯條同玩具,俾漏嘢人仲要覺得理所當然咁,望都唔望下你,對唔住都冇聲。
channba31
|
imlcc 發表於 18-7-22 13:35
呢期連續三次去麥當勞外賣都俾漏嘢,最誇張果次係買開心樂園套餐俾漏薯條同玩具,俾漏嘢人仲要覺得理所當然 ...

比錯調味料咁換黑口西面。
B__B
|
imlcc 發表於 18-7-22 13:35
呢期連續三次去麥當勞外賣都俾漏嘢,最誇張果次係買開心樂園套餐俾漏薯條同玩具,俾漏嘢人仲要覺得理所當然 ...

我個度個間成日漏,係經常
emimi
|
我一定會當面打開check
skylydorothy    發表於 18-7-22 20:26
koala904
|
我一諗佢地(emoji)幾錢一個月糧,我就無再怪佢地
八婆仔@
|
上次食雞排通粉,無比雞排,得通粉。返去換,佢好倔禁叫我「下次check清楚先好走」

我都有同一疑問:執齊單唔係你地責任嗎?
終極熊貓
|
八婆仔@ 發表於 18-7-22 13:45
上次食雞排通粉,無比雞排,得通粉。返去換,佢好倔禁叫我「下次check清楚先好走」

我都有同一疑 ...

佢唔好下次chk清楚先俾人?
crystal媽咪
|
幾年前去已經成日比漏,所以每次外賣我一定會check清楚先, 仲有叫開心樂園餐好多時冇主動畀玩具
dearmm
|
海皇粥店都喺。
blackberry
|
koala904 發表於 18-7-22 13:43

間間舖都唔帶魂頭返工, 最低工資都係錢丫, 嫌少就咪做囉, 又無人逼佢地做
一杯凍奶茶
|
昨天我都漏左兩個薯餅
imlcc
|

又唔係咁講,我份part time人工唔會多佢哋好多,但都要小心check唔可以出錯,唔係就會俾老細鬧到pk,點可以好似M記D職員咁仲俾番面色客睇?
hhz
|
我次次都check清楚至走
imlcc
|
八婆仔@ 發表於 18-7-22 13:45

我都有同一疑 ...

佢咁都講得出真係無言
WWT1234
|
B__B 發表於 18-7-22 13:39
我個度個間成日漏,係經常

一樣!
永遠俾漏,永無俾多
TATEYAMA
|
次次要check
loved
|

如果個個打工仔做錯事都用呢個借口,咁就間間公司都吾洗做,邊有人話份人工多得滯。 選擇呢份工係你情我願,尤其香港自由社會,東家吾打可以打西家,跟本係而家既人工作態度及責任感差左好多。
tsung
|

eliekim
|
以前好少執漏
tansyneko
|
所以一定要check清楚先走