自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆chr******ps
頭先唔記得叫你地留埋男定女

1)家運早年不錯, 後來就沒那麼好.
2)適合從事打扮及美感行業, 不是貪靚就是眼光好.
3)這名字如果男性用會容易出同性戀
4)孝順
5)懂得理財, 量入為出, 儲到錢
6)頗要面子, 小心因此而容易影響人際關係
7)同爸爸緣份好
8)跟男性朋友同事感情不錯, 但女性朋友同事就容易生是非
9)hip位範圍容易有事, 包括盤骨,生殖,泌尿科, 如果是女性剖腹生產就沒問題, 因為應咗開刀
10)這姓名組合的優點是財運不錯

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

高浚師傅 發表於 18-7-22 23:51
請看以下要求:
1)要列出全部姓名及性別。例如陳大文、李嘉誠,不要只列大文、嘉誠2)出生生肖。不用給 ...
已留
待覆

謝謝

大宅

回覆樓主:

已pm,thx!

洋房

回覆jus*******33
1)出生果幾年身體都幾"立囉", 多麻煩野
2)鐘意學野, 乜都識啲
3)鐘意睇書
4)這名字不利婚姻, 離婚命, 要四十歲後結婚先順利, 除非你係四十歲前己經第二段婚姻
5)行動力強, 做野快
6)手腳唔好, 小心整親
7)掩尖, 挑剔 (不好意思, 請容許我寫得咁直接, 因為你都係快人快語唔介意)
8)管理層命, 老細請你管人最好
9)好識讀書, 求學時期成績唔錯
10)要控制你的脾氣, 易忟僧
11)媽媽幾錫你
12)工作幾辛苦, 比別人付出多, 捱得

男爵府

高浚師傅 發表於 18-7-23 02:00
回覆jus*******33
1)出生果幾年身體都幾"立囉", 多麻煩野
2)鐘意學野, 乜都識啲

已私訊……唔該晒

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

版面充斥pm或email等相關字句,違反基本版規(1),現關閉本文。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至