箍牙醫生介紹

tungtung_mama
|
想幫阿囡箍牙,有冇好既箍牙醫生介紹?邊區都冇所謂,最緊要好,之前睇其他post,見到銅鑼灣陳醫生、佐敦鄧醫生都幾好口碑,大家有什麼意見?或者會有其他介紹?
callmebabe
|
tungtung_mama 發表於 18-7-23 00:27
想幫阿囡箍牙,有冇好既箍牙醫生介紹?邊區都冇所謂,最緊要好,之前睇其他post,見到銅鑼灣陳醫生、佐敦鄧 ...

如果兩間都咁上下價錢,搵間方便搭車嘅,因為每次整完都會唔舒服,想盡快返屋企
|
callmebabe 發表於 18-7-23 00:36
如果兩間都咁上下價錢,搵間方便搭車嘅,因為每次整完都會唔舒服,想盡快返屋企
...

多謝你的意見,我唔知價錢是否差不多,諗住大家比少少意見我,心大心細,擔心阿囡整得唔好
callmebabe
|
tungtung_mama 發表於 18-7-23 00:41
多謝你的意見,我唔知價錢是否差不多,諗住大家比少少意見我,心大心細,擔心阿囡整得唔好
...

鄧醫生依家應該要五六萬
|
有冇人知陳醫生好唔好呢?有其他介紹嗎?
mercurycc
|
一定要搵矯齒專科醫生做。
以下資料。
http://www.dchk.org.hk/tc/list/dentist_01.htm
jj213
|
我都想知,我都揾緊
Rattie
|
我女搵中環 Dr Mok
佢暑假都會為7歲至18歲兒童提供免費矯齒諮詢(包括全口X光片),女一早已 cool 完,不過仲每年去一次定期檢查
|
Rattie 發表於 18-7-25 19:28
佢暑假都會為7歲至18歲兒童提供免費矯齒諮詢(包括全口X光片),女一早已 cool 完,不過仲 ...

他是專業既矯齒醫生嗎?
Rattie
|
tungtung_mama 發表於 18-7-25 19:29
他是專業既矯齒醫生嗎?

他是在 list 裡面,啱啱至睇到原來e+佢有四間 clinic 咁多
|
Rattie 發表於 18-7-25 19:43
他是在 list 裡面,啱啱至睇到原來e+佢有四間 clinic 咁多

手勢好嗎?
ccysj01
|
蘚醫生
Rattie
|
tungtung_mama 發表於 18-7-25 19:59
手勢好嗎?

咁我淨係試過佢一個 cool 牙醫生,女 cool 時算唔難 book 時間,其間亦冇咩問題。
我同事一早想同佢女 cool 但 Dr Mok 話要佢女個 case 至少要等到18歳,同事覺得佢唔係一味向$看。
lkchanaf
|
SAM KIM, HIGHLY RECOMMEND
jj213
|
Rattie 發表於 18-7-25 19:28
佢暑假都會為7歲至18歲兒童提供免費矯齒諮詢(包括全口X光片),女一早已 cool 完,不過仲 ...

可否告知边位醫生?thanks
Rattie
|
jj213 發表於 18-7-26 00:30
可否告知边位醫生?thanks

六樓有條 link ~ 牙齒矯正科專科
第十三頁 Reg. no. SA-00062 有齊佢的資料,包括佢嘅 cert
jj213
|
Rattie 發表於 18-7-26 00:41
六樓有條 link ~ 牙齒矯正科專科
第十三頁 Reg. no. SA-00062 有齊佢的資料,包括佢嘅 cert
...

thanks
思澄爸爸
|
lkchanaf 發表於 18-7-25 21:58
SAM KIM, HIGHLY RECOMMEND

請問點好?我女都要cool牙
88m
|
我都想知
|
我想試下睇陳志廣,唔知有冇jm試過呢?手勢好嗎?