自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

Rattie 發表於 18-7-25 19:28
我女搵中環 Dr Mok
佢暑假都會為7歲至18歲兒童提供免費矯齒諮詢(包括全口X光片),女一早已 cool 完,不過仲 ...

真係免費consult?

子爵府

回覆樓主:

謝謝分享

伯爵府

IamDirector 發表於 18-7-26 10:34
真係免費consult?

佢呢個暑假優惠電郵我收過幾年,我得一個女已經cool 完。有顧慮我可以 forward email 俾你 as a black and white,你亦可以打電話去問清問楚至決定是否約時間。照計 consult 只佔整個療程好少數,專科牙醫亦要顧及自己的 reputation,俾人上網唱唔化算吧。
講真,冇需要你唔收錢我都嫌哂時間 right?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

barbiechan330 發表於 18-8-4 20:41
回覆 tungtung_mama 的帖子

我仔仔係林靜怡醫生到做, 因為佢換牙時D門牙生斜晒, 上年上cool到而家都差不多 ...

佢上面牙齒前後唔齊,下面就冇事,所以想評估一下先

子爵府

lkchanaf 發表於 18-7-25 21:58
SAM KIM, HIGHLY RECOMMEND

但好難約,我係新症,暑假唔收,姑娘叫我九月初再打電話來

子爵府

Rattie 發表於 18-7-26 10:54
佢呢個暑假優惠電郵我收過幾年,我得一個女已經cool 完。有顧慮我可以 forward email 俾你 as a black and ...

可否給我?謝謝你

伯爵府

greenblee 發表於 18-8-4 22:42
可否給我?謝謝你

email already pm’ed, 記得要預約

大宅

回覆樓主

借位問問(emoji)(emoji)小兒12y有冇元朗或屯門介紹,感謝(emoji)(emoji)
全職媽媽技超流(水皮)家務一般(ok)為了亞仔頂硬上!

別墅

佢暑假都會為7歲至18歲兒童提供免費矯齒諮詢(包括全口X光片),女一早已 cool 完,不過仲 ...

請問你囡囡cool牙cool咗幾耐&幾錢?thx

伯爵府

hkwgary 發表於 18-8-6 16:47
請問你囡囡cool牙cool咗幾耐&幾錢?thx

我女六、七年前 cool 的,真的唔記得幾多錢,好似唔使二萬⋯⋯

複式洋房

回覆樓主:

我喺揾邵文婧cool 隱適美, cool得幾好,上個禮拜覆診同洗牙見到佢診所好似做緊暑期箍牙program,可以打去問吓。

大宅

andohung 發表於 18-8-6 20:13
我喺揾邵文婧cool 隱適美, cool得幾好,上個禮拜覆診同洗牙見到佢診所好似做緊暑期箍牙program,可以打去問 ...

我想搵矯齒醫生,我囡囡上排牙齒參差不齊都幾嚴重,所以想搵個專門d既,心目中想搵陳志廣,但又唔知好唔好,之前打去問過,都好full,希望jm們比d意見

子爵府

請問可以比牙醫資料我嗎?謝謝

大宅

麻煩請pm 醫生資料,thx!

伯爵府

嘉豬媽媽 發表於 18-8-7 08:42
請問可以比牙醫資料我嗎?謝謝

六樓有條 link ~ 牙齒矯正科專科
第十三頁 Reg. no. SA-00062 有齊佢的資料,包括佢嘅 cert,你睇吓佢診所的地點、專業資格是否合你意,如果想要 free consult email 我可以 pm

伯爵府

klcconnie 發表於 18-8-7 08:55
麻煩請pm 醫生資料,thx!

第十三頁 Reg. no. SA-00062 有齊佢的資料,包括佢嘅 cert,你睇吓佢診所的地點、專業資格是否合你意,如果想要 free consult email 我可以 pm

伯爵府

回覆樓主

提一提各位媽咪,dr Mok 只負責 cool 牙,如果要剝牙、洗牙等要找自己的普通牙醫的

子爵府

Rattie 發表於 18-8-7 10:55
第十三頁 Reg. no. SA-00062 有齊佢的資料,包括佢嘅 cert,你睇吓佢診所 ...

thx

首頁

尾頁

跳至