自由行去泰國最簡單喺那裡訂酒店同機票?

Carmen1603
|
自己訂同喺旅行社買package有乜分別?係咪自己訂平D?係咪喺D apps訂就得?
smiletigger
|
如果要最簡單,我會上國泰假期,機票連酒店,不過當然不是最平,因為是國泰機。
Charlotte_mom
|

咩都唔識,最好去永x旅遊走一轉
職員會介紹package俾你
pbpk03845784
|
Carmen1603 發表於 18-7-23 10:23
自己訂同喺旅行社買package有乜分別?係咪自己訂平D?係咪喺D apps訂就得?

平—-格價
方便—-是旦入一間旅行社買套票
AGa1111
|
旅行社就方便,但唔係最平,我自己去泰國通常去成十日,唔會齋住一間酒店,所以會慢慢格下價,睇啱就先訂
HFGL
|
上幾個月同朋友去泰國旅行,朋友都係上永安網站見到有抵既package買又平又方便,jm有興趣都可以參考一下希望幫到你
BBcarrie
|
想方便就揾間旅行社book package,
但我自己就分開先訂機票,
再諗下們行程會點玩先決定住宿,
住宿要花啲時間格下價,
有時唔同apps價錢唔同,
有時官網又會有啲promotion。
zipzip23
|
可以expedia website睇睇
算死草
|

永安app
babyhoi
|
trip.com 用過好多次
SaBB
|

Skyscanner + agoda
終極熊貓
|
最簡單,去旅行社叫佢serve你~
爽吔
無話可說
|
住同一酒店,旅行社package會平d既!但我近年鍾意自己訂,因為可能遇到優惠,仲平
甜甜兒
|

最簡單係走去旅行社訂
|
不如你上網check下先,以我經驗,唔同時間,地點,點book都唔一定話最平或最貴,撞啱有promotion的話,分開買唔一定貴d。
Gomme
|
Cathay pacific holidays
C.Humphrey
|
去旅行社,一take過