美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

vivikingkom 發表於 18-10-10 01:46
可以向你求名嗎!?thxxx

有需要自己搵我啦!

男爵府

MongLeung 發表於 18-9-2 19:36
黑頭我唔會嘥錢去做機啦,真係要從日常嘅護膚產品入手。黑頭形成係油脂分泌旺盛,日日都有油脂分泌唔通日 ...

請問peel你有好介紹嗎?
我好多黑頭粉刺,攪左好多年都仲係咁

男爵府

opl2 發表於 18-10-10 22:45
請問peel你有好介紹嗎?
我好多黑頭粉刺,攪左好多年都仲係咁

我最愛mask 15和milk peel

男爵府

MongLeung 發表於 18-10-10 23:26
我最愛mask 15和milk peel

我mask 15啱啱用完一盒
請問milk Peel 其實係咪好易用,用佢嘅洗面,跟住full 2min 洗走就得?
請問你喺邊度買?
我搵到salala 可以訂

伯爵府

MongLeung 發表於 18-10-7 12:56
超頻係即時見效,做完第一次都維持到起碼三個星期,四次為之一個療程

樓主,我第一次係十月四日做超頻,第二次就約咗十月十八日,隔兩星期。

其實呢兩個星期,皮膚係咪每日都會有新嘅骨膠原增加呢?但我照鏡,好似日日都差不多!

除咗保濕,使唔使係飲食方面落手呢?即食多d維他命C, 或食d花膠幫手呢?

謝謝!

侯爵府

2024年龍年勳章

楼主, 我昨天在A + 做了v beam and 1064, 權骨位有腫(知做v beam 会甘), 但一邊有红/血痕, 另一邊有啡色细痕, 是正常嗎? 幾日退到? A+ 冇给反黑膏.

thank you.

男爵府

jadepearl 發表於 18-10-14 11:18
楼主, 我昨天在A + 做了v beam and 1064, 權骨位有腫(知做v beam 会甘), 但一邊有红/血痕, 另一邊有啡色细 ...

唔好意思,遲咗覆你。就咁睇相就冇乜問題。
但冇俾預防返黑cream,你就要同佢地拎返啦

男爵府

lalalumlum 發表於 18-10-10 23:41
樓主,我第一次係十月四日做超頻,第二次就約咗十月十八日,隔兩星期。

其實呢兩個星期,皮膚係咪每日都 ...

咁維他命C本身對身體都係有益嘅。花膠我都係平時煲湯加啲落去,一個月兩三次。
超頻第一次做完都覺得皮膚開始有漲卜卜,但當然唔會好似人哋打針嗰啲咁誇張啦!我自己覺得做完第三次就最出色

男爵府

opl2 發表於 18-10-10 23:31
我mask 15啱啱用完一盒
請問milk Peel 其實係咪好易用,用佢嘅洗面,跟住full 2min 洗走就得?
請問你喺邊 ...

Salxlx 係我永遠唔會再幫襯嘅鋪頭,佢有溝埋一啲不知名貨品賣
我覺得黑頭就mask 15, milk peel 係for 印,角質層、粉刺

伯爵府

MongLeung 發表於 18-10-16 22:01
咁維他命C本身對身體都係有益嘅。花膠我都係平時煲湯加啲落去,一個月兩三次。
超頻第一次做完都覺得皮膚 ...

謝謝解答!

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 MongLeung 的帖子

Thanks 樓主, 美容師幫我睇了, 是血管浮了上來, downtime耐, 要時間退 , 另一邊臉都浮了條細痕出來.... 今天開始淺色少少, 但都明顯. 不過我臉真是太多微絲血管

不過上去做check-up紅痕時, 美容師都沒給我反黑膏, 我又忘記問了. 我估她睇了覺得沒需要吧.

大宅

2024年龍年勳章

MongLeung 發表於 18-10-16 22:03
Salxlx 係我永遠唔會再幫襯嘅鋪頭,佢有溝埋一啲不知名貨品賣
我覺得黑頭就mask 15, milk peel 係for 印 ...

我仲係salxlx 買eltd md 防曬
你點發現佢有溝埋一啲不知名貨品賣㗎?

男爵府

tonglingi 發表於 18-10-18 18:43
我仲係salxlx 買eltd md 防曬
你點發現佢有溝埋一啲不知名貨品賣㗎?
...

因為曾經係佢嗰度買phyto c, 打開之後明顯質地同以前用過嘅唔一樣,同佢哋反映,仲要聲大夾惡話貨物出門,佢哋唔再負責

子爵府

MongLeung 發表於 18-10-9 08:50
超頻係提升加生骨膠原,漩渦冇針埋線應該係提升加消脂肪。
如果係唔介意兩邊走嘅話,我又假設你嘴角係有脂 ...

請問Ultherapy又係咩黎架?
想提升下垂皮膚(輕微)同埋鰓骨線,收雙下巴,緊緻肌膚要用做邊隻?
無針埋線係咪一次見效,維持一年?謝謝解答!

男爵府

EvaHui520 發表於 18-10-26 08:29
請問Ultherapy又係咩黎架?
想提升下垂皮膚(輕微)同埋鰓骨線,收雙下巴,緊緻肌膚要用做邊隻?
無針埋線 ...

如果你唔係超勁脂肪,我覺得未必需要做到ultherapy, 可以試吓普通hifu。不過就要做幾次。我自己就係年紀都大,鬆弛問題都嚴重,仲要有包包面,再加上想一次過唔想分幾次做,所以先直接做ultherapy

子爵府

MongLeung 發表於 18-10-30 10:25
如果你唔係超勁脂肪,我覺得未必需要做到ultherapy, 可以試吓普通hifu。不過就要做幾次。我自己就係年紀都 ...

哦哦!唔該哂解答
Hifu同超頻係咪超頻好d? 我打算十一月頭去做超頻試下,係呢度做左d功課,應該做四次會有d效果可以keep 一年

男爵府

EvaHui520 發表於 18-10-30 10:51
哦哦!唔該哂解答
Hifu同超頻係咪超頻好d? 我打算十一月頭去做超頻試下,係呢度做左d功課,應該做四次會有 ...

兩者有啲分別㗎!hifu 消脂肪,超頻生骨膠原

子爵府

MongLeung 發表於 18-10-30 11:02
兩者有啲分別㗎!hifu 消脂肪,超頻生骨膠原

明白!多謝解答,即時明白哂

男爵府

請問pico去斑同hydrafacial + tns 適合同日做嗎? 定係有分前後啊?應該隔幾多日比較好呢? 唔該晒你呀!

男爵府

tracy_lui 發表於 18-10-31 23:30
請問pico去斑同hydrafacial + tns 適合同日做嗎? 定係有分前後啊?應該隔幾多日比較好呢? 唔該晒你呀!
...

我自己同一日做埋㗎,費事去兩次

首頁

尾頁

跳至