好耐冇見王菲喇!

Mrs.Left
|
8月就49歲 皮膚好白滑 係瘦左少少 但佢以前不嬲都瘦
難得佢肯上電視節目

yymaa
|
仲好靚
ChloeMa
|
有$駛得鬼推磨。 佢先排先同馬雲合唱首歌
Jameskey
|
湖南衛視 全中國最大電視台,好似話三億請王菲做嘉賓,幾多水份就唔知,但肯定係天價。
叮妹
|
個樣好惡
Mrs.Left
|
Jameskey 發表於 18-7-23 16:43
湖南衛視 全中國最大電視台,好似話三億請王菲做嘉賓,幾多水份就唔知,但肯定係天價。
...

catvv
|
Mrs.Left 發表於 18-7-23 16:28
難得佢肯上電視節目

我覺得個樣似田蕊妮
oceandeepsea
|
我記得第一張買佢既CD係天空
Jameskey
|
Mrs.Left 發表於 18-7-23 17:06

果個節目我有睇,睇完對王菲有好感,以前唔係十分buy佢, 但係節目又真係見到佢非凡魅力。
ricecooking
|
睇左,一開場唱夢中人,記得佢離港返大陸發展時,話以後唔會唱廣東話歌,加上平時的咀臉,只可講錢是萬能,好心唔好扮有性格啦
love2talk
|
難得佢肯上電視節目

我睇唔到既?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wayland910
|
oceandeepsea 發表於 18-7-23 17:57
我記得第一張買佢既CD係天空

我的天空~~~~
Mrs.Kangaroo
|
難得佢肯上電視節目

The video is unavailable .
macdullbaby
|
本來是自己性格比較冷淡、不愛說話。但後來發現d人好buy, 話佢型,有性格就變本加厲,上哂腦......變咗冷傲,高不可攀。
油麥麥
|
一D都唔似49歲的女人,keep 得好好,好靚,身形高䠷,有朝氣,有活力,有自信,最重要係無增加無改造,純天然!
野原美冴
|
對佢毫無好感,以為自己真係王妃目中無人,自私丶只顧自己。
tsung
|
love2talk 發表於 18-7-23 18:50
我睇唔到既?

X2
ricecooking
|
油麥麥 發表於 18-7-23 19:07
一D都唔似49歲的女人,keep 得好好,好靚,身形高䠷,有朝氣,有活力,有自信,最重要係無增加無改造,純天 ...

好明顯塊面膠左
佢一直成個人都懶洋洋 唔覺有咩活力朝氣
love2talk
|
ricecooking 發表於 18-7-23 19:17

好明顯塊面膠左

佢唱歌都好懶洋洋,但我幾鐘意
love2talk
|
tsung 發表於 18-7-23 19:16
X2

今日跑咗未