美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無JM試過BeauskXX Ulthera啊?效果點啊?多謝分享

大宅

回覆樓主:

最近 的quote

【當最強遇上最強】ULTHERA全面+ 頸部 1200 線 正價 36,000 ,8折折實 $28,800/次,[醫生主理],另 送Picoway7次 (價值$20,860) (治療師主理)

大宅

NatalieBaby 發表於 18-7-24 10:57
最近 的quote

【當最強遇上最強】ULTHERA全面+ 頸部 1200 線 正價 36,000 ,8折折實 $28,800/次,[醫生主理] ...

諗緊抵唔抵。有無 Jm 試過效果如何?

子爵府

BK Milk勳章

up

珊瑚宮

NatalieBaby 發表於 18-7-24 10:58
諗緊抵唔抵。有無 Jm 試過效果如何?

同問

複式洋房

回覆 ahchee 的帖子

我係呢度做TREATMENT 架~ 我見你有留言俾我~ 我PM左你~

別墅

我都想知阿 有冇JM分享下
我見佢某分店既醫生口碑唔係咁好

別墅

岩岩quote左FLX

Thermage FLX Face Tip 900 REP-治療師主理-8折後價錢$20,000 (正價$25,000)

Thermage Total Tip 1200 REP -治療師主理-8折後價錢$28,800 (正價$36.000)

hermage FLX Face Tip 900 REP-醫生主理-8折後價錢$27,040 (正價$33,800)

Thermage Total Tip 1200 REP -醫生主理-8折後價錢$30.400 (正價$38,000)

大宅

回覆樓主

試過係Beauskxx Vbeam, 未試過係個度Ulthera... (因為vbeam麻麻,訓低張床之後, 個醫生打完就走,感覺唔好lol)

所以之前做Ulthera 冇係番Beauskxx 做,話曬都要比咁多錢... 我揀左間幾高質的clinic,全部係醫生, 冇治療師(唔貴都係因素之一啦lolll) , 做左1次,堅有效,之前dup/下垂嗰啲位明顯提升咗,雙下巴都有改善到

叫劉誠醫生, 係銅鑼灣利園... $25,000 面加頸... 仲有好嘅位係, 個醫生真係會同你傾同followup, 唔係打完就即走(emoji)..

自問唔係大洗嘅人,所以會小心d揀高性價比..差唔多價錢去美容院不如去正規醫學美容clinic做 (我覺得)

珍珠宮

EuniceEugene 發表於 18-8-14 21:04
試過係Beauskxx Vbeam, 未試過係個度Ulthera... (因為vbeam麻麻,訓低張床之後, 個醫生打完就走,感覺唔好l ...

你做完幾時有效果?

複式洋房

EuniceEugene 發表於 18-8-14 21:04
試過係Beauskxx Vbeam, 未試過係個度Ulthera... (因為vbeam麻麻,訓低張床之後, 個醫生打完就走,感覺唔好l ...

我都係喺呢到打,醫生好細心!打完即時見到少少改善,2/3個月更明顯!

大宅

sabun 發表於 18-8-14 21:06
你做完幾時有效果?

做完即刻有分別,依家做左差唔多有一年都仲keep到

複式洋房

回覆 kkhhkhk 的帖子

我想知邊間方店~唔該曬~

別墅

wingcatcat 發表於 18-8-15 12:51

我想知邊間方店~唔該曬~

全部分店都係一樣阿

複式洋房

$25000 真係唔貴!同美容院差唔多!咁我會寧願去clinic溫醫生做,如果唔係又好似D人打HIFU打到眼有事!

複式洋房

我想知你係邊間分店既醫生打完就走? 咁我唔BOOK 個間做姐~

侯爵府

我想問,呢個價錢都係thermage FLX第四代?

大宅

babybabywanted 發表於 18-8-16 15:16
我想問,呢個價錢都係thermage FLX第四代?

呢個價錢係Ulthera 價錢吖,Thermage 價錢就睇你打幾多下,之前有八卦格過價,同beauskxx 差唔多

侯爵府

EuniceEugene 發表於 18-8-16 16:14
呢個價錢係Ulthera 價錢吖,Thermage 價錢就睇你打幾多下,之前有八卦格過價,同beauskxx 差唔多
...

明白⋯⋯ 我見之前quote thermage ,我誤會左係thermage...

我仲上網搵thermage 認可店名單,唔見有包埋你講個醫生間診所,仲覺得怪怪地添~

大宅

babybabywanted 發表於 18-8-16 16:33
明白⋯⋯ 我見之前quote thermage ,我誤會左係thermage...

我仲上網搵thermage 認可店名單,唔 ...

我都唔知網上認可的list wor, 不如你分享俾JM睇下?

我去間clinic見到有認可的證書貼住吖,全部係醫生開,唔會假啦

首頁

尾頁

跳至