頭先上網查詢書簿津貼申請進度

chkkkkk567
|
仲係處理中, 大家係米一樣呢?
jannlly
|
chkkkkk567 發表於 18-7-23 19:53

申請進度,就算完成晒,都唔會咁快update, 年年都係出了第一round資助和收到結果通知書中間先會update。
chkkkkk567
|
jannlly 發表於 18-7-23 20:09
申請進度,就算完成晒,都唔會咁快update, 年年都係出了第一round資助和收到結果通知書中間先會update。
...

Thx! 因為之前補交資料所以有啲擔心!
SJ6
|

係呀
kws226
|
我都等緊結果
魔怪媽媽
|
佢網站又話23-25/7出資助, 唔知係咪
~緣~
|

等多兩日

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小小兔仔
|
今日問左上年有申請又成功審批,今年5月尾前交表,唔洗補寄資料嘅就會係7月尾至8月頭會收到資助,如8月頭過左7號都未收到錢,就要再打上去問下點解未有
summerbaby
|
小小兔仔 發表於 18-7-24 01:05
今日問左上年有申請又成功審批,今年5月尾前交表,唔洗補寄資料嘅就會係7月尾至8月頭會收到資助,如8月頭過 ...

咁係咪網站顯示23-25號係上年?18-19年要等月尾?
小小兔仔
|
summerbaby 發表於 18-7-24 01:08

我無問佢網頁個段係點解
Poyau
|
~緣~ 發表於 18-7-24 00:36
等多兩日

Yee0113
|
summerbaby 發表於 18-7-24 01:08

18 19年最快7月31起有錢
tiffany242
|
應該都係31/7有錢
py84ko
|
如果每年的有申請開的, 都知道冇咁快 正常的應該是7月尾出第一張round