請問有冇人知 析財敏醫生(emoji)生(emoji)(emoji)好???

janicepoon0207
|
請問有冇人知 析財敏醫生(emoji)生(emoji)(emoji)好?

佢(emoji)埋單幾$ ?
惡頂妹
|
平時搵佢產檢開,不過近日產檢醫務所好多人,唔知係唔係有關。照超聲波勁hea,等勁耐入到去2分鐘岀反黎,無聽心跳無睇總長度,乜都無講。平時產檢唔係咁!
麻每吉
|
惡頂妹 發表於 18-7-28 18:55
平時搵佢產檢開,不過近日產檢醫務所好多人,唔知係唔係有關。照超聲波勁hea,等勁耐入到去2分鐘岀反黎,無 ...

請問你係咪星期六去?
我最近先去完無依個情況呀,平日中午
惡頂妹
|
麻每吉 發表於 18-7-28 20:25
請問你係咪星期六去?
我最近先去完無依個情況呀,平日中午

你幾weeks?我前幾日去,中午1:30。心跳都沒聽!
麻每吉
|
惡頂妹 發表於 18-7-28 20:27
你幾weeks?我前幾日去,中午1:30。心跳都沒聽!

我去果時七week幾呀,睇左閃閃有聽心跳,都有慢慢檢查,我上年小產過所以都多問題問,但醫生都有耐心答我
Gomme
|
自從佢搬左去海港城後
好差
又hea
(可能我用醫療card 睇)
已經black list佢
Gomme
|
惡頂妹 發表於 18-7-28 18:55
平時搵佢產檢開,不過近日產檢醫務所好多人,唔知係唔係有關。照超聲波勁hea,等勁耐入到去2分鐘岀反黎,無 ...

勁多大6去佢clinic 打針
惡頂妹
|
Gomme 發表於 18-7-30 00:52
勁多大6去佢clinic 打針

我都覺,唉我仲睇左幾個月產檢,依家6個月多d了,想轉醫生(emoji)
Gomme
|
惡頂妹 發表於 18-7-30 00:53
我都覺,唉我仲睇左幾個月產檢,依家6個月多d了,想轉醫生(emoji)

你會係私家生嗎?
惡頂妹
|
Gomme 發表於 18-7-30 01:00
你會係私家生嗎?

係呀,有咩好介紹?

Gomme
|
惡頂妹 發表於 18-7-30 00:53

轉羅宇帆 or 盧永傑la
惡頂妹
|
Gomme 發表於 18-7-30 01:01
轉羅宇帆 or 盧永傑la

知唔知產檢或接生價錢?
|
惡頂妹 發表於 18-7-30 01:04
知唔知產檢或接生價錢?

X2 pls
panda1125
|
janicepoon0207 發表於 18-7-24 00:41
請問有冇人知 析財敏醫生(emoji)生(emoji)(emoji)好?

我一直產檢都睇開佢架,佢好細心啵!又幫我檢查胸部,檢查子宮,檢查宮頸,每次都幫bb check埋心跳!診金600,超聲波600
florchy
|
多左好多大陸人(emoji)(emoji)(emoji)
啲姑娘本身超好 都做到西口西面
而家36w 考慮仲去唔去
或者去多1次就算
唔想行黎行去
|
florchy 發表於 18-7-30 10:34
多左好多大陸人(emoji)(emoji)(emoji)
啲姑娘本身超好 都做到西口西面
而家36w 考慮仲去唔去

但你在那裡生?
那位醫生搖生?
florchy
|
janicepoon0207 發表於 18-7-30 14:05
但你在那裡生?
那位醫生搖生?

我會去公立生
只不過產檢搵佢咋