重遇初戀

Babycmf
|
近排响FB massage 比初戀揾到,傾左一陣,對話中自己感覺對方仲對自己都仲好關心,問好多近況,當然仲交換左電話,過幾日,佢又好主動約我食晏(食晏得一粒中),就係食完場飯,佢又好似人間蒸發左咁,完全冇再揾我,有啲失望,當然我冇主動揾佢喇,真係唔知佢諗咩
katherine_2010
|
你哋兩個分別結咗婚未?
feclagnes
|
Babycmf 發表於 18-7-24 01:30
近排响FB massage 比初戀揾到,傾左一陣,對話中自己感覺對方仲對自己都仲好關心,問好多近況,當然仲交換 ...

你有無走樣?約出嚟可能出於好奇,如果佢拍緊拖,食晏係最好,唔洗同女友或老婆交代,如果你走左樣,咁.....咪消失囉(你懂的)無謂浪費時間
甜甜兒
|
Babycmf 發表於 18-7-24 01:30
近排响FB massage 比初戀揾到,傾左一陣,對話中自己感覺對方仲對自己都仲好關心,問好多近況,當然仲交換 ...

你會唔會諗多左
當年見返初戀佢仲幫我杯檸茶督檸檬
但呢D 行為唔代表鍾意/ 愛
唔好煩我
|
關心好正常喎!有無超越朋友間嘅關心先?
crystal媽咪
|
甜甜兒 發表於 18-7-24 08:08
你會唔會諗多左

sweet sweet喎
ValerieBaBa
|
如果有家庭就避免見面,瓜田李下。
Babycmf
|
katherine_2010 發表於 18-7-24 07:12
你哋兩個分別結咗婚未?

照我所知未
canies
|
feclagnes 發表於 18-7-24 07:49
你有無走樣?約出嚟可能出於好奇,如果佢拍緊拖,食晏係最好,唔洗同女友或老婆交代,如果你走左樣,咁... ...

坦白講我就唔係咁睇
樓主都話係初戀搵佢
咁即係初戀係對佢有期望之心
但係果日食lunch見過
可能已經同佢心目中嘅唔同
所以咪冇咗下文囉
大力大力
|
你有無走樣?約出嚟可能出於好奇,如果佢拍緊拖,食晏係最好,唔洗同女友或老婆交代,如果你走左樣,咁... ...

x 2
Babycmf
|

哩方面我自己都考慮過,咁比起16,7歲時,唔多唔少係有啲分別
Babycmf
|
唔好煩我 發表於 18-7-24 08:14
關心好正常喎!有無超越朋友間嘅關心先?

冇,就食完餐飯,就蒸發左
Babycmf
|
ValerieBaBa 發表於 18-7-24 08:21
如果有家庭就避免見面,瓜田李下。

當然我都唔會破壞佢嘅幸福嘅
Babycmf
|
canies 發表於 18-7-24 08:22
坦白講我就唔係咁睇
樓主都話係初戀搵佢
咁即係初戀係對佢有期望之心

咁佢都脹咗唔少姐相比16,7歲,我都打左個突
crystal媽咪
|
如果大家未結婚可以試下 .佢冇主動搵你,你可以隔一排再send message,如果都冇回覆,咁唯有放棄
甜甜兒
|
crystal媽咪 發表於 18-7-24 08:19

佢慣手勢啫
crystal媽咪
|
甜甜兒 發表於 18-7-24 08:37
佢慣手勢啫

羨慕呀
Babycmf
|
甜甜兒 發表於 18-7-24 08:08
你會唔會諗多左

我諗多左就一定喇,因為我曾經錯過佢吖嗎,但如果我對對方冇興趣係絕對唔會刻意表現自己
Babycmf
|
crystal媽咪 發表於 18-7-24 08:19

in.carry
|
我諗大家出於好奇多