鄭嘉穎陳凱琳8.12峇里成婚

am136
|
藝人鄭嘉穎與女友陳凱琳(Grace)拍拖超過三年,但因年齡相差22歲,起初戀情不被看好,幾經努力打破重重障礙,二人終於修成正果下月結婚,最新消息婚期已定為8月12日,翻查通勝上述日子既宜嫁娶亦宜出行,絕對適合他們選擇低調到峇里舉行小型婚禮的決定。而鄭嘉穎於婚後三日便會踏入49歲,他們已計劃好繼續留在峇里,與至親好友一同慶祝他榮升人夫後的首個生日。

恭喜

ada0707
|
wishing
紫翹
|
am136 發表於 18-7-24 09:16
藝人鄭嘉穎與女友陳凱琳(Grace)拍拖超過三年,但因年齡相差22歲,起初戀情不被看好,幾經努力打破重重障 ...
恭喜晒呀
luppy
|
lovely....
男人真糸要有$,乜年紀都搵到。
但雙反就難d...唉,做女人真糸
sololoso
|
luppy 發表於 18-7-24 09:52
lovely....
男人真糸要有$,乜年紀都搵到。
但雙反就難d...唉,做女人真糸

陳凱琳本身都好有錢架
kristy15
|

Gmama
|
sololoso 發表於 18-7-24 09:58
陳凱琳本身都好有錢架

起碼父母有錢,自己又後生,又靚女,比我自己有咁嘅package ,應該不會揀年已半百的偽人為另一半,及孩子的爸爸,孩子十歲,爸爸已經可以擺6O大壽了
tell-me-y
|
am136 發表於 18-7-24 09:16
藝人鄭嘉穎與女友陳凱琳(Grace)拍拖超過三年,但因年齡相差22歲,起初戀情不被看好,幾經努力打破重重障 ...

有無擇日? 8月12號係舊曆7月來喔!

我係老土人, 揀舊曆7月結婚? 佢哋好趕咩?

tell-me-y
|
Gmama 發表於 18-7-24 10:04
起碼父母有錢,自己又後生,又靚女,比我自己有咁嘅package ,應該不會揀年已半百的偽人為另一半,及孩子的 ...

其實個女的得對眼大
個人認為一d 都唔靚
C.Humphrey
|
鄭嘉穎keep得好
尼瑋對都唔差,好sweet
KarenC
|
農曆7月鬼妹仔百無禁忌。

不過都恭喜佢他,新婚快樂,永結同心。
靚靚C9
|

esmehouse
|
昨晚影佢父母,陳好明顯唔多似佢地
hs3290
|
tell-me-y 發表於 18-7-24 10:06

見肚啦。。梗係趕啦
tell-me-y
|
esmehouse 發表於 18-7-24 10:14
昨晚影佢父母,陳好明顯唔多似佢地

羞家的事
tell-me-y
|
hs3290 發表於 18-7-24 10:15
見肚啦。。梗係趕啦

梗係知乜事啦,哈哈

又話自己係基督徒唔會有婚前性行為,do you know about this ?
如果依家係大肚結婚, 咪即係無性行為自動受孕 !!!
有神蹟呀真心勁!

話自己係基督徒唔會有婚前性行為, but 大肚結婚, 又係另一單羞家的事

月見草
|
大把離婚夫妻都係良辰吉日結婚,開心就日日都係好時辰!
Radian
|
回覆 am136 的帖子

恭喜唒 ^^
aliensss2008
|
tell-me-y 發表於 18-7-24 10:20
梗係知乜事啦,哈哈

大肚結婚, 又係另一單羞家的事:n ...

大肚結婚有咩問題?

大肚唔結婚仲被人一腳伸開先係問題呀

jolps
|
tell-me-y 發表於 18-7-24 10:06

我都係老土人, 農曆七月結婚唔太吉利囉~