影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

bigbighei 發表於 18-9-15 14:53
好浪漫

浪漫不過一對碧波暢泳的癡男,oh c'mon call me by your name

珍珠宮

Pr0udfish 發表於 18-9-15 15:08
浪漫不過一對碧波暢泳的癡男,oh c'mon call me by your name

好好笑!
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

大宅

Pr0udfish 發表於 18-9-15 15:08

真係編劇都唔夠你玩,我諗編劇和導演超迷戀醫生兄弟咯!他們也好關心香港的一國兩制,醫院的前途意味著香港?

伯爵府

2018復活節勳章

luckybaby2003 發表於 18-9-16 13:48
真係編劇都唔夠你玩,我諗編劇和導演超迷戀醫生兄弟咯!他們也好關心香港的一國兩制,醫院的前途意味著香 ...

我都懷疑李編好關心香港政治,俾多三五年你班愚民玩下,睇你哋點走得出我手指罅

李秀妍用咗洪荒之力創造了具社長呢個八面玲瓏,智珠在握的角色,如果再落力將周教授或吳院長塑造得更立體,從這正反兩方出發講故事,取消兩條無謂的感情線,成套劇一定紮實好多。我唔忿氣去睇返個劇本企劃,明明係講醫療機構問題,點解呢幾集會走咗去感悟人生呢?我依然覺得劇本鞭撻醫療體系,落鞭好應,唔介意佢拍成十六集鏗鏘集,好過依家言情部分唔湯唔水

李秀妍我會繼續俾機會,畢竟秘森太優秀
曹承佑不用講,一定捧場
李演員呢,對不起我會避開佢擔當男一的劇

首頁

尾頁

跳至