阿嬌真係好靚

KTKTKT5
|
佢拍呢間美容公司d廣告, 唔洗穿好高貴靚衫, 都好突出, 好吸睛

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
KTKTKT5 發表於 18-7-24 12:00
佢拍呢間美容公司d廣告, 唔洗穿好高貴靚衫, 都好突出, 好吸睛

但幾虎背熊腰喎
barbielun
|
手好短
kitbebe
|
佢好易肥架!! 個樣又真係靚
momling
|
都唔係好肥啫,只不過係baby fat
KTKTKT5
|
barbielun 發表於 18-7-24 12:07
手好短

有乜所謂吖, 又唔係要鬥快伸長隻手去執金, d金排住隊等佢慢慢執
alicialee1210
|

迷你人
|
, 樓主你咁樣寫,又大把人走出來葡萄
tttt709394
|
每次行過都會望,真心靚
peonica
|
地鐵站見到個廣告,p 到過晒龐個樣好怪。
反而睇採訪就好靚女自然。
公司應該俾多d 機會佢拍吓劇啦。
甄太太
|
幾時再出金句?!佢可以改行搞笑路線!!
hiuyat
|
我成日以為係gin lee
魚兒小寶貝
|
我覺得阿嬌, Fiona, Baby 影相都靚,好適合做硬照 model
ddkaka
|
硬照靚好多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KTKTKT5
|
peonica 發表於 18-7-24 12:26
地鐵站見到個廣告,p 到過晒龐個樣好怪。
反而睇採訪就好靚女自然。
公司應該俾多d 機會佢拍吓劇啦。 ...

拍劇仲多人挑剔, 吃力不討好, 拍硬照快靚正! 幾多藝人日夜顛倒拍劇, 就係為打響名堂希望得到廣告商垂青, 拍吓廣告剪吓彩, 賺快錢~
barbielun
|
KTKTKT5 發表於 18-7-24 12:23
有乜所謂吖, 又唔係要鬥快伸長隻手去執金, d金排住隊等佢慢慢執

梗係冇乜所謂啦,我直話直說啫,佢有冇金執都唔關我事。佢係甜美type,但第一張相亦的確係影到佢手好短,或者個攝影師就得個樣又就唔到隻手
crystal媽咪
|
ddkaka 發表於 18-7-24 12:36
硬照靚好多

係咪曲線??
我覺得醜好多,個鼻骨有啲奇怪
yoyo-818
|
KTKTKT5 發表於 18-7-24 12:00

KTKTKT5
|
魚兒小寶貝 發表於 18-7-24 12:36
我覺得阿嬌, Fiona, Baby 影相都靚,好適合做硬照 model

阿嬌, Fiona, 劉心悠好好多, 唔鍾意ab
Giant
|
佢的確係好靚架,無奈身型就輸俾阿sa囉,人無完美嘅