自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

道理當然係,但如果我係爸爸,我應該唔會太喜歡女兒嫁大佢二十幾年或以上既男人。。。。。。

wcpcelia    發表於 18-7-24 16:12
RAA    發表於 18-7-24 12:28

禁止訪問

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

正常都唔想

大宅

港姐季軍何艷娟嫁給大40年的人。好難想像20年後怎樣。

RAA    發表於 18-7-24 12:30

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mabelli 發表於 18-7-24 12:21

呢個真係奇...自己仲要係高材生, 讀LAW, 仲要嫁個阿伯

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

應該無人想咁

水晶宮

分分鐘(都極大可能)女婿年紀大過外父!真係唔介意?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

stagea 發表於 18-7-24 12:27
呢個真係奇...自己仲要係高材生, 讀LAW, 仲要嫁個阿伯

同身家冇關就打死都唔信
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

hohoyy 發表於 18-7-24 12:04
道理當然係,但如果我係爸爸,我應該唔會太喜歡女兒嫁大佢二十幾年或以上既男人。。。。。。
...

我都係咁話,仲要身家差一大捷

琥珀宮

bmuimami 發表於 18-7-24 12:29
同身家冇關就打死都唔信

個阿伯咩來頭?
無為意...阿拉伯油王?

公爵府

回覆樓主:

我都接受唔到個女婿同我同年紀

珍珠宮

但阿伯又是港大生
4x年前入到港大算好勁
女可能愛金又愛才

子爵府

宜家都已經難頂,好難想像到20年咁耐?5年個女嘅先30頭,個伯伯已經70,好似做緊老人院份工咁

琥珀宮

72leelily 發表於 18-7-24 12:34
但阿伯又是港大生
4x年前入到港大算好勁
女可能愛金又愛才

頭先GO左個阿伯, 有個酒莊又點...

個樣咁靚仔, 點頂?!

子爵府

回覆 stagea 的帖子

問下甘比啦,佢個呀伯仲要有病

子爵府

個腦壞左

珍珠宮

hohoyy 發表於 18-7-24 12:04
...
其實如果大家溝通到, 係無問題. 當然, 如果家人的話, 係要時間去消化

水晶宮

PerryChak 發表於 18-7-24 12:35
宜家都已經難頂,好難想像到20年咁耐?5年個女嘅先30頭,個伯伯已經70,好似做緊老人院份 ...

認真,個「新郎哥」以咁嘅年紀,keep到咁樣現階段ok嘅,十年後唔知

水晶宮

PerryChak 發表於 18-7-24 12:35
宜家都已經難頂,好難想像到20年咁耐?5年個女嘅先30頭,個伯伯已經70,好似做緊老人院份 ...

學樓上講愛錢又愛才,個女打扮係幾闊太feel,周身名牌。

首頁

尾頁

跳至