想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

pkh0207 發表於 18-7-26 23:59
D16 HCG 8500 仲高過我對孖胎。
5w 咁細照肚咩都照唔到好正常。
我7w都仲係照陰超,8w先肚照。

是否孖胎

大宅

chengwing 發表於 18-9-13 21:42
是否孖胎

係呀

大宅

tt147 發表於 18-7-24 13:43
其實我移植後已經驗左3次,我老公話我已經走火入魔

不用驗咁多次,你太過緊張了,都已經做咗!14 日後驗血就知!

大宅

tt147 發表於 18-7-24 14:07
成功著床,但我覺得活產先算成功,hahahaha

恭喜,都係架!未出世都好多擔憂,又要照結構,唐氏!

別墅

tt147 發表於 18-7-24 14:42
主要有頭痛,渴睡,個肚10級谷m,個胸好漲痛,坐車想嘔,由移植後勁大食變到逐漸冇胃口食嘢,有些微出血( ...

我8/9放咗2個day3胎,呢幾日都有啲谷m感覺,好擔心,19號先返醫院驗血,呢幾日好難捱

大宅

manting1212 發表於 18-9-14 12:46
我8/9放咗2個day3胎,呢幾日都有啲谷m感覺,好擔心,19號先返醫院驗血,呢幾日好難捱
...

我當時都有谷m feel,我仲問個cs因乜解究我食progynova 都會搞到自己想黎m咁,佢話放胎後個個感覺唔同

你成功左嘛?

別墅

tt147 發表於 18-10-1 19:21
我當時都有谷m feel,我仲問個cs因乜解究我食progynova 都會搞到自己想黎m咁,佢話放胎後個個感覺唔同

你 ...

下星期返醫院照超聲波

大宅

我植入咗完全冇理,頭幾日好似大昏迷咁,之後就夜晚好多尿屙。過馬路閃公仔,我仲跑過馬路,完全忘記自己已經植入咗。最終都成功,衣家17w了

複式洋房

Hello~~did you transfer your embryo in Malaysia?

大宅

師奶粉絲 發表於 18-12-21 14:41
Hello~~did you transfer your embryo in Malaysia?

有移植,本身得2個day5 aa 級,冇期望地一次過移植曬,點知2個都成功著陸,就黎31週喇

複式洋房

tt147 發表於 19-1-16 02:01
有移植,本身得2個day5 aa 級,冇期望地一次過移植曬,點知2個都成功著陸,就黎31週喇
...

恭喜你呀!登你開心

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至