老公好似介意生完仔之後有妊娠紋

rainnieqq232
|
我同c6結左婚都有四年半多d la,我哋結婚之前其實一直都有共識話諗住唔會生小朋友,但係前幾年就好意外咁有左個,其實生一個都冇乜問題既,最多辛苦少少,我哋兩個都有收入都仲可以應付到,但係我個肚以家就有好多妊娠紋,前排想同阿仔去游水都唔係好敢著泳衣,老公又成日係度阿吱阿咗話我個肚點點點甘,嫌三嫌四,sis有冇方法可以去到妊娠紋??
ronnylee800
|
我都係好似樓主你咁呀,我之前去屈臣氏買左支去妊娠紋Cream,但都好似冇乜用咁
winkychan111
|
有無搞錯 你話晒都幫佢生左個仔,佢點好食咁對你
KILW
|
我個婦產科醫生提過,有整形醫生做整走呢d紋,費用貴過去私家醫院生仔,大把有錢人去做。你老公如果咁衰格嫌棄你,大可以出錢比你去紋,佢唔比錢就無資格投訴。
kissapplegirl
|
rainnieqq232 發表於 18-7-24 18:10
我同c6結左婚都有四年半多d la,我哋結婚之前其實一直都有共識話諗住唔會生小朋友,但係前幾年就好意外咁有 ...

下次佢又講你d紋,叫佢比錢你去做機整走d紋,有錢就有解決方法,唔想比就要接受 爆到個肚花晒唔係你想嫁,佢無體諒你囉
Carmen8080
|
你老公咁架 應該安慰你先岩
GCHK
|
咁㗎?不過我覺得,可以搽少少嘢,應該有用,不過我覺得你都要有自信D,自己本身都唔好太介意
mamaisthebest
|
KILW 發表於 18-7-24 18:48
我個婦產科醫生提過,有整形醫生做整走呢d紋,費用貴過去私家醫院生仔,大把有錢人去做。你老公如果咁衰格 ...

下,仲貴過生仔?
你個醫生有冇話成功率幾高同效過點樣,係唔係可以完全冇晒?
freshrose
|
叫老公俾$你做機去紋
falalala
|
你老公超衰
seantong414
|
頭先東西望有講座蒸,我上左佢地個facebook睇,有啲人做左之後話妊娠紋會淡左,sis可以去試下,唔駛甘快諗手術
間野系中環,快d叫你個c6比錢你去

https://www.youtube.com/watch?v=LUt9NstcJx0
amkong211
|
seantong414 發表於 18-7-24 20:43
頭先東西望有講座蒸,我上左佢地個facebook睇,有啲人做左之後話妊娠紋會淡左,sis可以去試下,唔駛甘快諗 ...

唔該晒你呀 頭先我都有睇到佢介紹呢個座蒸,可惜冇聽到佢個名
我平時都鐘意同我老公去焗桑拿,而家又多一個啦
我要做媽媽
|
如果系我,我自己都會好嬲吖,但係你自己都要接受吖。如果你太在意既話,你可以去做激光架
tingberley
|
回覆 amkong211 的帖子

有d興趣,請問有無多d資料,例如電話,地址之類 THX
ychanyan342
|
我自己都有妊娠紋,不過就好彩唔係好嚴重
我老公就冇乜所謂,反而係我自己唔係好鍾意 我自己以前都成日著露肚裝,而家生完就唔著得la,連泳衣都要著連身
激光同手術就算la,反而係座蒸好似幾好喎
hamsterma
|
rainnieqq232 發表於 18-7-24 18:10
我同c6結左婚都有四年半多d la,我哋結婚之前其實一直都有共識話諗住唔會生小朋友,但係前幾年就好意外咁有 ...

你老公甘樣嘅,我老公如果咁講肯定俾我話佢
小小郭夫人
|

好簡單啫,幫你老公紋幾條咪平衡返囉
|
回覆 GCHK 的帖子

甘我自己話唔介意就呃你既,女人都貪靚架麻
|
回覆 Carmen8080 的帖子

唉其實有時佢都會話冇所謂,但係我feel都佢心入面係會介意lo
KILW
|
mamaisthebest 發表於 18-7-24 20:06
下,仲貴過生仔?
你個醫生有冇話成功率幾高同效過點樣,係唔係可以完全冇晒?
...

無問到咁深入,因無諗過去做,老公係要介意的話,通街後生女未生過可以比佢揀。