一家四口去旅行(跟團)你們點安排睡?

常歡笑
|
一仔一女(11、15),我會同女睡,老公同仔,你們會點安排?
grawong
|
常歡笑 發表於 18-7-24 18:39
一仔一女(11、15),我會同女睡,老公同仔,你們會點安排?
同你一樣安排
木土土
|

我仔女已大係成年,但佢地好fd ,一向去旅行,都是佢地兩個一間房,我同老公一間。佢地唔會肯同我兩公婆各一人一間
blythe
|
你方案ok啦,冇架喇!
DoReMi媽媽
|
同樓主一樣
終極熊貓
|
blythe 發表於 18-7-24 18:45
你方案ok啦,冇架喇!

點解兩個仔女唔可以同房?無㗎啦?~
Nbs
|
我會同細佬一間房。
同父母訓,成晚都唔使訓 (鼻鼾勁大)
BBG520
|
我通常要兩張大床再拼埋一齊訓,亞仔亞女都係十幾歲
vespa
|

Twin beds兩個仔女一人一張床有咩問題,仲要細佬得11歲,細路自己一間房玩得仲開心

szeszes
|
父母一間,子女一間,無問題。 除非佢地唔想
tsung
|

安排妥當
油麥麥
|
係屋企兩姊弟分房定同房?佢哋都 11 同 15 歲,可以同佢哋商量下
kikiboy
|
你呢個組合好易安排,我兩大一細先難搞,細已過12歲
akvbi
|

相連房,我同老公瞓雙人床,仔女就單人床
kikiboy
|
szeszes 發表於 18-7-24 19:13
父母一間,子女一間,無問題。 除非佢地唔想

兩個都未成年唔係好放心佢哋一間喎,如果我會母女、父子咁安排
ARS_fans
|
kikiboy 發表於 18-7-24 20:55
你呢個組合好易安排,我兩大一細先難搞,細已過12歲

唔可以三人房或床人加床咩 我兩個仔同你果個差唔多大仲煩,又唔放心佢兩個自己一齊瞓....其實我鍾意一家人一間房