啱啱6月入住港怡醫院,價錢抵,服務讚!

0C9
|
啱啱6月尾喺港怡醫院生完bb:

- 我揀咗二人標準房, 開刀5日4夜套餐$25800(頭30個客再有八折)。結果自己一個住一間房,靚景!
- 全程冇見過一個產婦或者bb(emoji)(emoji) 因為大家都同bb係自己間房, 感覺好高私隱
- 套餐價錢已經包每日三餐月子餐
- 包薑水抹身 ( 足料薑片)
- Bb 可以按你要求跟身,或放育嬰房
- 有母乳顧問隨時候命去你房幫你催乳 ( 好緊要)
- 生完bb 送蛋糕
- 出院有專車(Benz) 送你返屋企
- 出院送你 Longchamp 袋 ( 係!你冇聽錯!)
- 有特製餵奶衫全日俾你著
- 送價值$7000的 藥物基因組檢測

非常推介各位姊妹入住呢間醫院, 所有姑娘都好好人, 開刀手術順利, 非常舒適嘅一次生仔經驗(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tony400
|
如果順產又幾多錢呢?
會有以上服務嗎?
yimyim1011
|

港怡係咪香港仔?
啲姑娘同設備如何?
0C9
|
tony400 發表於 18-7-24 19:57
如果順產又幾多錢呢?
會有以上服務嗎?

順產package 3日2夜 $19800
都有呢啲服務㗎!
0C9
|
yimyim1011 發表於 18-7-24 20:25
港怡係咪香港仔?
啲姑娘同設備如何?

姑娘勁nice同helpful
硬件當然全新啦!張床可以縮到弓字形,餵奶/ 睇電視好梳孚

我醫生話呢度嘅標準房靚過 法國醫院同浸會醫院嘅頭等房
yimyim1011
|
上佢地網站搵唔到收費添(emoji)
falalala
|
謝分享,祝bb身體健康,快高長大
Floral925
|
0C9 發表於 18-7-24 19:44

- 我揀咗二人標準房, 開刀5日4夜套餐$25800(頭30個客再有八折)。結果自己一個 ...

真係咁抵?明天打去問下先,多謝分享
欣欣Hannah
|
咁真係好抵哦
chonglulu
|
我都想住新醫院但好多外面掛單醫生未必肯入去,樓主你搵港怡入面醫生嗎?
佢分2人房and 1人房only?
vivi8586
|

- 我揀咗二人標準房, 開刀5日4夜套餐$25800(頭30個客再有八折)。結果自己一個 ...

請問呢個價錢包埋醫生費用嗎?
crystal174
|
咁平? 係咪仲有其他費用?
小熊珠
|
請問搵邊個醫生生,手勢好嗎?
0C9
|
falalala 發表於 18-7-24 20:37
謝分享,祝bb身體健康,快高長大

多謝你
0C9
|
chonglulu 發表於 18-7-24 22:04
我都想住新醫院但好多外面掛單醫生未必肯入去,樓主你搵港怡入面醫生嗎?
...

唔係,出面的
0C9
|
小熊珠 發表於 18-7-24 22:20
請問搵邊個醫生生,手勢好嗎?

孫錫鴻醫生。佢手勢非常好,唔痛。 出院嘅時候已經好似正常人咁行路,唔駛按住傷口
0C9
|
vivi8586 發表於 18-7-24 22:09
請問呢個價錢包埋醫生費用嗎?

當然唔計。每個婦產科醫生、兒科醫生、麻醉師收費都唔同,要個別查詢
0C9
|
chonglulu 發表於 18-7-24 22:04
...

YES 2人房已經係最大同最平嘅房
vivi8586
|
0C9 發表於 18-7-24 22:39
當然唔計。每個婦產科醫生、兒科醫生、麻醉師收費都唔同,要個別查詢

咁請問最後埋單大概要幾錢啊?
hamsterma
|

甘樣真係好抵