俾個女打入冷宮

aibaba
|
由出世到而家就黎4歲都好痴我
要我陪訓陪玩接送返學唔要其他人
呢兩日突然咩都唔要媽咪,要c6...夜晚仲趕我走要留個位俾爸爸陪訓
問佢鐘唔鐘意媽咪佢又話鐘意。。不過就係唔要我陪,咩都唔叫我唔搵我
終於明白c6以前個女唔跟佢既心酸
crystal媽咪
|

D..D
|
有冇轉左香水呀,沖涼液果D野呀?
tsung
|
先要瞭解吓點解突然有呢個轉變?
aibaba
|
tsung 發表於 18-7-24 22:20
先要瞭解吓點解突然有呢個轉變?

我都好想知
會唔會係我平時太惡鬧佢
Bubeau
|
aibaba 發表於 18-7-24 20:46
呢兩日突然咩都唔要媽咪,要c6...夜晚仲趕我 ...

我個仔呢排都係咁呀,成日話要同daddy單獨一齊,但我扮唔開心佢又會好緊張走黎錫返我。不過都好既,唔駛成日痴住我。
怪獸青BB
|
唔好咩?我反而想小朋友同爸爸關係好d,如果佢想我會俾多d機會佢地單獨相處
hahaha1231
|
其實我想仔唔痴我
aibaba
|
怪獸青BB 發表於 18-7-24 22:47
唔好咩?我反而想小朋友同爸爸關係好d,如果佢想我會俾多d機會佢地單獨相處
...

痴爸爸係好
尋日OT夜返。。。佢問都唔問下我去左邊又冇話要搵我
忽然覺得個女已經唔需要自己
好失落
aibaba
|
hahaha1231 發表於 18-7-24 22:55
其實我想仔唔痴我

我以前都係咁講架
個女痴下第個就好我唔駛咁辛苦
但原來個日黎到既時候係咁心酸
chumiguan
|
你女女行為係進入心理學家弗洛依德講嘅戀父/母期(opposite sex)。進入呢個階段小朋友會痴實opposite sex parent, 同same sex parent 爭寵, at the same time 不斷學same sex parent 嘅特質去取悅opposite sex parent,從而學識怎樣成為一個女性/男性。
紫色線
|
chumiguan 發表於 18-7-25 09:50
你女女行為係進入心理學家弗洛依德講嘅戀父/母期(opposite sex)。進入呢個階段小朋友會痴實opposite sex pa ...

大概幾歲開始?我兩個仔 咪注定癡到我暈?
aibaba
|
你女女行為係進入心理學家弗洛依德講嘅戀父/母期(opposite sex)。進入呢個階段小朋友會痴實opposite sex pa ...

長知識了
girlbear
|
cathyio
|
痴爸爸OK啊
咁媽媽可以休息下啦

cinda72.
|

lingfu
|
獲益良多

WChan
|
痴爸爸咪好囉, 自己可以多番D 休閒時間, 大D 又會痴返媽咪架啦, 唔洗擔心
zhouzhouBB
|
aibaba 發表於 18-7-24 20:46
呢兩日突然咩都唔要媽咪,要c6...夜晚仲趕我 ...

你米當俾自己抖下囉, 女大左系會痴下爸爸架喇, 你亦可以當俾返D責任個爸爸, 照顧女系兩個都份的
chumiguan
|
紫色線 發表於 18-7-25 09:53
大概幾歲開始?我兩個仔 咪注定癡到我暈?

仔係非常痴阿媽㗎!恭喜您!wakakakaka! (emoji)