果套bb來了不知所謂

angiehouse
|
個新抱惡毒到!個個咀臉話變就變,劇情同現實脫節,真心覺得好垃圾
Supertalkative
|
angiehouse 發表於 18-7-24 21:26
個新抱惡毒到!個個咀臉話變就變,劇情同現實脫節,真心覺得好垃圾

婆媳版好多喎,點會脫節!

angiehouse
|
Supertalkative 發表於 18-7-24 21:28
婆媳版好多喎,點會脫節!

甘樣鬧法不相往來啦,如果系現實甘新抱都好衰,自己同身邊人都無甘敵對情節,真系投入吾到,間中睇下都頂吾住
fionakong2008
|
樓主你有仔?如是,咁我就明了做戲姐,別上心。不過我都覺得今集過份咗
薯圈
|
我諗面對面未必會咁講,但在婆媳版,再毒嘅說話都見過!

到底變態那個是99 定新抱?
浩霆豬豬
|
大把新抱鬧奶奶啦,更悪毒都大有人在
終極熊貓
|
angiehouse 發表於 18-7-24 21:29

甘樣鬧法不相往來啦,如果系現實甘新抱都好衰,自己同身 ...

你過去婆媳版睇睇,第一頁已經有
唔好意思cap圖
轉運
|
薯圈 發表於 18-7-24 21:32
我諗面對面未必會咁講,但在婆媳版,再毒嘅說話都見過!

到底變態那個是99 定新抱?

我99係無咩機會面對面講,因為幾年都唔見一次
angiehouse
|
fionakong2008 發表於 18-7-24 21:32
樓主你有仔?如是,咁我就明了做戲姐,別上心。不過我都覺得今集過份咗
...

我無仔,不過對住d垃圾劇忍吾住鬧下者
天真B
|

甘樣鬧法不相往來啦,如果系現實甘新抱都好衰,自己同身 ...

如果個奶奶真係咁,搞到比人鬧又真係自己攞黎,你能接受到奶奶在你家擺放cam嗎?一次又一次過份地監視住你,比著我都會爆炸
namnamnamlolo
|

咁個99又無問題咩?
咁搞笑既你
Cclong19
|

fionakong2008
|
天真B 發表於 18-7-24 21:36
如果個奶奶真係咁,搞到比人鬧又真係自己攞黎,你能接受到奶奶在你家擺放cam嗎?一次又一次過份地監視住你 ...

我睇啲唔睇啲,咁衰?無可能啦!撞佢個鬼。
superkingdom
|

係,脱節,好多唔開心新抱,都係自己唔開心或上 Bk 鬧,或係心到鬧,邊有Ali 甘叻,但唔使擔心, tbb 劇通常happy ending, 现實就係婆媳有左心病就成世都唔會好
Supertalkative
|

一隻手掌拍唔響。

戲中只為湊b反面,幾多為錢反目!

同新抱可以不往來,但為左個仔同孫,總會過一排又當無事發生!
fuhk
|

吓,勁貼地喎呢套
angiehouse
|
namnamnamlolo 發表於 18-7-24 21:37

咁個99又無問題咩?
咁搞笑既你

真有99甘做而新抱又甘鬧? 鬧完又笑笑口,身邊真系無,甘算幸福,感受吾到尼股怨氣
lovececing
|
點解咁多人死,又唔見99死

好寫實喎,係bk 都見過有人咁講啦

做戲嘅野,為求效果,誇張少少實有,但我覺得有部份都好真實
tsung
|

namnamnamlolo
|
lovececing 發表於 18-7-24 21:46
點解咁多人死,又唔見99死

好寫實喎,係bk 都見過有人咁講啦