自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

琥珀宮

angiehouse 發表於 18-7-24 21:26
個新抱惡毒到!個個咀臉話變就變,劇情同現實脫節,真心覺得好垃圾

只係唔明呢個家嘅女人,個個一見面就開拖,母女有母女開、奶奶與新抱開硬拖,老婆向老公開,家無寧日,個男人仲可以忍到,勁到離地,男人冇用至俾3個女人日嘈夜嘈。成家放哂心神係個B女度,一個不健全家庭。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

angiehouse 發表於 18-7-24 21:45
真有99甘做而新抱又甘鬧? 鬧完又笑笑口,身邊真系無,甘算幸福,感受吾到尼股怨氣
...

我同你一樣,新抱好港女
我現實真係冇遇過

男爵府

天真B 發表於 18-7-24 21:36
如果個奶奶真係咁,搞到比人鬧又真係自己攞黎,你能接受到奶奶在你家擺放cam嗎?一次又一次過份地監視住你 ...

呢個行為好變態,不能接受

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

奶奶同心抱打交要報警都時有發生喇!

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

睇睇吓覺得好無聊,無追了

男爵府

個新抱惡毒到!個個咀臉話變就變,劇情同現實脫節,真心覺得好垃圾

去婆媳版睇下,你就知點解d新抱咁憎99,現實中,我都有朋友的99 真係無啦啦對新抱差,搞屎棍。

珍珠宮

baby123322 發表於 18-7-24 21:57
但收視唔錯.

所以tbb系吾會摺的,有一班捧場客,大陸劇虎媽貓爸都有講婆媳關係,就比較有深度,吾系集集嘈嘈閉,不過算啦,間中都吾會睇了

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lovececing 發表於 18-7-24 21:46
點解咁多人死,又唔見99死

好寫實喎,係bk 都見過有人咁講啦

如果真係咁即係咒埋自己阿媽
我諗好多人 / JM 將來都 又係 99 又係 外母

子爵府

SandyKL 發表於 18-7-24 21:48
只係唔明呢個家嘅女人,個個一見面就開拖,母女有母女開、奶奶與新抱開硬拖,老婆向老公開,家無寧日,個 ...

絕對同意。
男人冇本事就會發生呢啲婆媳問題。

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

太誇張,少左共鳴。
除左亂餵野食果度勁中之外
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

現實係會有架喎,同奶奶反面,永世唔比個孫見6299。蝦奶奶既都大把!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

婆媳版應該日日都有真人show, 好寫實喎!

珍珠宮

回覆樓主:

如果覺得個99做得岩,咁尼種人真係唔好生仔!

做好自己咪得囉~

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

依段係咁鬧,係過份左,可能要增加效果啦,所以我話同99一齊睇電視,到依段真係會有d唔好意思

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

所以我咪開左個post,特別係以前同99有過節,依家好番,睇見電視咁鬧法,真係會滴汗

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

angiehouse 發表於 18-7-24 21:45
真有99甘做而新抱又甘鬧? 鬧完又笑笑口,身邊真系無,甘算幸福,感受吾到尼股怨氣
...

呢套野教壞人

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

angiehouse 發表於 18-7-24 21:29

甘樣鬧法不相往來啦,如果系現實甘新抱都好衰,自己同身 ...

大宅

回覆樓主

樓主不如你去婆熄版睇下,超多一樣或更衰, 我自己都識人啲99好衰好衰,而我自己...... 我99好小小,就係佢乜都唔理,飾演旁觀者咁,由大肚到生都唔會關心你問候你,唔會問我坐月點,邊個幫手..... 嚟到探bb只會開口叫我幫bb整乜做乜...,到而家個女幾歲都係局外人咁...

所以都是有外家好,自己父母才會拎個心出來錫自己幫自己,怕自己女兒辛苦

大宅

回覆樓主:

有都唔拿高個肚皮俾人睇喇

首頁
12345...8

尾頁

跳至