請問有冇日式植眼睫毛推介

avaau0000
|
jessjess44 發表於 18-8-13 01:11
nxxxlash $980 唔貴啦,我朋友係銅鑼灣間日式店到植要每條收錢,次次都要$1400,其實唔明點每條收錢?? ...

其實真係好難數到條數架, 依家好多都係無限條數.
所以我唔會去計條數個d整, 好無保障.

Eeeemily
|
[email protected]@ 發表於 18-8-12 02:45
我都係做日式植眼睫毛,比以前植的更靚,美容師話膠水都係日本,好處係冇咁易連自己本身的睫毛都甩掉
吾知係 ...

你會唔會試下孕睫術?我之前同你一樣甩佐啲睫毛,但用佐呢隻睫毛增長液之後生返啲毛仲長過之前好多你會唔會有興趣呀?因為我擦睫毛同埋眉毛兩樣都生番出嚟。所以我真心覺得好有效

呢啲真睫毛黎架,無擦其他野,而且係我本人

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Laalaa88
|
有介紹 在觀塘 已經搵佢整左半年
吾係大鋪 不過材料係靚同輕個啲
日式$480任植
需要可pm
imiffy
|
Laalaa88 發表於 18-8-20 01:04
日式$480任植

please pm
momobbpig
|
美麗小妹 發表於 18-7-27 03:34
大埔墟你岩唔岩

我否pm我資料呢?大埔墟植睫毛,謝謝你
fatbo18
|
日式$480任植

麻煩pm 觀塘店鋪資料,thanks!
sky_blue618
|
KP,keep得耐而且質量好,試過其他店用比較差的膠水(好大陣化學膠味)攪到敏感
claracheung
|
日式$480任植

可pm我嗎?
wingkakon
|
imiffy 發表於 18-7-24 23:21
請問有冇日式植眼睫毛推介,最好尖沙咀or馬鞍山

尖沙咀啱唔啱,個女仔自己一個,唔sell唔限條數單次俾,加上佢個方法整,我整左4年non stop都冇少過真毛,super 推介
Cathymei
|
imiffy 發表於 18-7-24 23:21
請問有冇日式植眼睫毛推介,最好尖沙咀or馬鞍山

尖沙咀百利商業中地庫有間唔錯$480日式不限根數,你可以試試 5173 4076 問下
emily_sun728
|
avaau0000 發表於 18-8-2 16:22
我整開個間幾好, 係山茶花睫毛同無限條數.
好自然, 唔會好似成把扇咁.

有interest, 可否pm 資料. Thanks
avaau0000
|
emily_sun728 發表於 18-9-27 16:19
有interest, 可否pm 資料. Thanks

pm左你~

uthena
|
wingkakon 發表於 18-9-25 19:16
尖沙咀啱唔啱,個女仔自己一個,唔sell唔限條數單次俾,加上佢個方法整,我整左4年non stop都冇少過真毛, ...

Pls pm
Laalaa88
|
claracheung 發表於 18-9-24 19:20
可pm我嗎?

已pm
yammi212
|
wingkakon 發表於 18-9-25 19:16
尖沙咀啱唔啱,個女仔自己一個,唔sell唔限條數單次俾,加上佢個方法整,我整左4年non stop都冇少過真毛, ...

hi,想要美睫師資料
WingKevin
|
回覆 美麗小妹 的帖子

can u please pm me the one in tai po?thx
WingKevin
|
回覆 wingkakon 的帖子

pm please
missbull
|
回覆 wingkakon 的帖子

pm pls.... thx
ChongLamm
|