孕照推薦(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

Winglets
|
琴日去左Youxx Memorxx影大肚相
Join左package 2.5小時連化妝
上到去見到化妝師已經勁放心 因為係我big day個化妝師嘅助手(emoji)(emoji)
影左3個造影同場景 其中一個係nude嘅 由女攝影師操刀減少尷尬嘅情況(emoji)
影完仲有得即時拎番全部相 番屋企睇相好滿意 係我想要嘅感覺 個人覺得除左要執肥瘦外好多野都唔需要執(emoji)
JD930
|
Winglets 發表於 18-7-25 13:37
上到去見到化妝師已經勁放心 因為係我big day ...

妳係咪影package D?
Winglets
|
JD930 發表於 18-7-25 21:18
妳係咪影package D?

我影package c呀 因為怕尷尬想要女攝影師
JD930
|
Winglets 發表於 18-7-26 09:18
我影package c呀 因為怕尷尬想要女攝影師

佢化妝set頭時間大慨一個鐘?
LC116
|

請問幾錢?
小B1018
|

有無公司資料可參考?
JD930
|
LC116 發表於 18-7-26 14:59
請問幾錢?

佢七月尾前都有優惠

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Ssstar
|

請問可否pm資料?thx
Winglets
|
JD930 發表於 18-7-26 13:54
佢化妝set頭時間大慨一個鐘?

應該大概一個鐘 我無睇到實際幾耐化完妝呀
Winglets
|
Ssstar 發表於 18-7-26 16:02
請問可否pm資料?thx

有jm post左佢地rate card你可以參考下呀
JD930
|
Winglets 發表於 18-7-26 20:04
應該大概一個鐘 我無睇到實際幾耐化完妝呀

好的 我剛剛都落咗訂
lcbb19
|
JD930 發表於 18-7-26 15:30
佢七月尾前都有優惠

佢地宜家有個hold 舊價,送精修相同平少少既優惠,去到20/8/18
有需要可以pm我
JD930
|
lcbb19 發表於 18-8-1 15:27
佢地宜家有個hold 舊價,送精修相同平少少既優惠,去到20/8/18
有需要可以pm我
...

我同妳同一個group㗎
lcbb19
|
JD930 發表於 18-8-1 17:06
我同妳同一個group㗎

Haha ok
JD930
|
lcbb19 發表於 18-8-1 18:23

Haha ok

應該係呢度開post搵多啲人join
Breadgrace
|
有需要可以pm我
...

我想join r(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️
lcbb19
|
Breadgrace 發表於 18-8-1 20:41
我想join r(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

已pm
lcbb19
|
有需要可以pm我
...

孕媽寫真優惠 WhatsApp Group:
https://chat.whatsapp.com/4ctP8tOKRB1HiT5ipK37tm

優惠期限:2018年8月1日至8月20日

* (emoji)(emoji)孕媽寫真package內容包括 *
A4 Package攝影套餐$1100
*13張精修相片(數碼檔案)
*60分鐘拍攝時間
*1至2個造型
* 只限舊場使用
*家庭成員拍攝(最多2位)
*媽媽化妝、set頭+$400(emoji)(emoji)
----------------------------------
B4 Package攝影套餐$1980
*13張精修相片(數碼檔案)
*60分鐘拍攝時間
*2個造型
*家庭成員(最多4位)
*寵物(最多1隻)
*媽媽化妝、set頭+$400(emoji)(emoji)
----------------------------------
C4 Package攝影套餐$2400
2.5小時 服務時間 (包括約1小時化妝時間)
*20張精修相片(數碼檔案)
*約90分鐘拍攝時間
*1-2個化妝髮型(轉妝時間包括在內)
*無限衣服造型/場景
*家庭成員(最多4位)
*寵物(最多2隻)
D4 Package攝影套餐$3900
3小時 服務時間(包括約1小時化妝時間)
*28張精修相片(數碼檔案)
*約120分鐘室內拍攝
*1-2個化妝髮型(轉妝時間包括在內
*無限衣服造型/場景
*家庭成員(最多4位)
*寵物(最多2隻)

以上Package同樣是:
*即日內取回數碼檔案(自備USB)
服飾可自備,孕婦服飾亦有60 件以上服飾可免費提供。(不斷更新中)
孕婦寫真只限影樓使用
*餘數攝影當天現金付清
所有package 平日適用,星期六加$150 ,星期日加$400

JD930
|
lcbb19 發表於 18-8-2 09:05
孕媽寫真優惠 WhatsApp Group:
https://chat.whatsapp.com/4ctP8tOKRB1HiT5ipK37tm

不如開新post等多啲媽媽睇到?
Summamama
|
回覆 lcbb19 的帖子

我想join, 唔該PM我丫.. thanks.