想在MyTV Super睇返愛回家 .. 但係又PLAY唔到

紫翹
|
我想問下, 响免費區, 因為PLAY唔到, 想DOWNLOAD黎睇, 佢要收我一集8蚊? 宜家唔係免費, 定係我唔識用?
月見草
|
紫翹 發表於 18-7-25 13:45
我想問下, 响免費區, 因為PLAY唔到, 想DOWNLOAD黎睇, 佢要收我一集8蚊? 宜家唔係免費, 定係我唔識用? ...

我睇到喎,我仲揀返兩三個星期前嘅集數試。
heilylaw
|
我頭先係免費區都睇到喎,仲連睇番昨晚同前晚二集添
紫翹
|
heilylaw 發表於 18-7-25 14:02
我頭先係免費區都睇到喎,仲連睇番昨晚同前晚二集添
o係咪免費要LOGIN先? 會唔會係個LOGIN過左期? 因為我尋日先睇動畫都睇到, 但係愛回家就睇唔到
是是但但
|
回覆 紫翹 的帖子

睇係應該沒問題喎! 免費區好似睇到最近既7集。

但DOWNLOAD , 係轉佐要俾錢, 現在冇得免費下載架喇~
紫翹
|
是是但但 發表於 18-7-25 14:05
回覆 紫翹 的帖子

但因為我想睇, 但按左落去PLAY唔到, 所以先諗住DOWNLOAD
是是但但
|
紫翹 發表於 18-7-25 14:12
但因為我想睇, 但按左落去PLAY唔到, 所以先諗住DOWNLOAD

試吓quit返出去,重新再入去apps。
是是但但
|
是是但但 發表於 18-7-25 14:05
回覆 紫翹 的帖子

我剛剛按免費區,唔只睇7集添。
紫翹
|
是是但但 發表於 18-7-25 14:21
試吓quit返出去,重新再入去apps。
多謝建議, 我放工後會試下
Poyau
|
紫翹 發表於 18-7-25 14:12

dl由7月1日起要收費