自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

choc_choc 發表於 18-7-26 08:50
個老婆咁後生,見前妻有仔,自都恨嘅,無理由蝕將,起碼老公死咗有得分。
...

祝幸福快樂

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

其實兩個差距都成19年

男爵府

回覆樓主:

佢老婆同賈曉晨好似樣,但又唔係真係靚到天下1第一美人咁跨張。

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

老婆個樣真係好似 JJ, 個 baby 又真係幾靚仔!(emoji)

翡翠宮

是是但但 發表於 18-7-25 20:49
男人真係好,一日未拉柴都搵到後生女做老婆。
女人,歲月無情。

agree

男爵府

curryfishball 發表於 18-7-26 09:31
佢老婆同賈曉晨好似樣,但又唔係真係靚到天下1第一美人咁跨張。
...

真係似得好緊要,我直情諗係咪回族人,都係呢種輪廓 ,鼻高高,眼大,笑起上來好sweet,皮膚又好! 就算唔係第一美人,在街度轉角見到咁嘅女仔,回頭率都99巴仙

男爵府

超級特務 發表於 18-7-25 20:44
男人真係好,一日未拉閘都仲生到仔。
女人大姨媽無情

大姨媽真係limit 女人在市場的bargaining power

男比女大的例子好多,姊弟戀的,令我諗起早前在明周睇到呢個真實故事,女比男大17歲,當54歲的她,遇上37歲的他時,她已兩度離婚,有幾個小朋友,現在女的已近70歲,兩人仍一齊。坦白講,睇完真係呆咗一陣( 尤其女的樣子不怎麼樣 , 訪問有一張兩人較年青照片),當然兩人的事,唔到我旁人講乜。只係睇完個訪問,諗咗一陣女人的吸引力、男人的依戀、是timing 還是原生家庭的影響,究竟是什麼一回事,姻緣係咪有些人特別多quota, 一時覺得惘然。

https://bkb.mpweekly.com/cu0001/20180210-66300

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

是是但但 發表於 18-7-25 20:49
男人真係好,一日未拉柴都搵到後生女做老婆。
女人,歲月無情。

自古都係女人驚冇仔生
男人到處留種

男爵府

1928mickey 發表於 18-7-27 11:34
自古都係女人驚冇仔生
男人到處留種

賭王何生7x 歲先生超蓮,爾冬升六十幾歲先生仔,男人品性唔太壞,有D錢,有事業基礎,隨時可再組織家庭,女人青春走咗就冇

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

blue02 發表於 18-7-27 18:59

賭王何生7x 歲先生超蓮,爾冬升六十幾歲先生仔,男人品性唔太 ...

甚至廢殘⋯⋯命好,一堆女人圍住轉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

vanfersen 發表於 18-7-25 19:28
恭喜
咪幾好

首頁

尾頁

跳至