有無jm 知ikea優惠卷 點先有?

笨笨bb
|

有無jm 知ikea優惠卷 點先有?如圖,thx

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
豆豆B
|
笨笨bb 發表於 18-7-25 21:08

見唔到圖
笨笨bb
|
豆豆B 發表於 18-7-25 21:24
見唔到圖

唔記得加相。。。已加,thx
豆豆B
|

呢張未見過,以前恆生enjoy卡月結單會寄埋宜家優惠券來。
Poyau
|
新屋邨入伙會收到
imuran
|

我有,你要嗎?8月尾期。 CWB 交收。
(PS 已送出)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
days.bb
|
我之前訂過傢私跟住寄過一次黎,唔知係咪訂夠指定金額會寄黎呢?
笨笨bb
|
imuran 發表於 18-7-25 21:38

可以郵寄嗎?thx
imuran
|
笨笨bb 發表於 18-7-25 21:45
可以郵寄嗎?thx

Weekend 先寄到,ok? Weekday 去不到郵局
imuran
|
笨笨bb 發表於 18-7-25 21:45
可以郵寄嗎?thx

Weekend 先寄到,ok? Weekday
去不到郵局
笨笨bb
|
imuran 發表於 18-7-25 21:53
Weekend 先寄到,ok? Weekday 去不到郵局

ok呀,麻煩晒
gigi19810326
|
我係新公屋屋企,佢係洗樓式全棟咁派的
tsung
|

笨笨bb
|
gigi19810326 發表於 18-7-25 21:55

唔怪得咁少見
kagawa26
|
想要,有冇人可以送出,感謝!可以自付郵費
jojolycmc
|

想要$360果張,可否寄給我嗎?感謝
andynmw
|
gigi19810326 發表於 18-7-25 21:55

我都想徵呢隻,有冇人可以free 俾我?many thanks
missparent
|

樓主係咪已用哂幾張 coupon? 如果仲有,可唔可以比我?
笨笨bb
|
missparent 發表於 18-8-3 16:21
樓主係咪已用哂幾張 coupon? 如果仲有,可唔可以比我?

可以呀
missparent
|
笨笨bb 發表於 18-8-3 18:23
可以呀

thx!