付款式網上視頻,想睇大陸、日、韓劇,邊個網站/視頻好?

bufferzone
|
如題。
感謝
I9528
|
bufferzone 發表於 18-7-26 11:49
如題。
感謝

love tv show 免費,我經常睇
bufferzone
|
I9528 發表於 18-7-26 11:50
love tv show 免費,我經常睇

有冇廣告?我想冇廣告呀
I9528
|
bufferzone 發表於 18-7-26 11:51
有冇廣告?我想冇廣告呀

佢有2個視頻揀的,下面呢個無廣告,一氣呵成

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
blackberry
|
有mytv super,
其他通常Daily motion, 楓林,都唔駛錢,冇留意有廣告
Fion_Chan
|
如果你係要有版權的網站,即是非盜版唔使走鬼、可以高清在4k 電視都好好享受的,香港區應該是viu , mytvsuper , Netflix 夾埋應該都幾齊。
bufferzone
|
I9528 發表於 18-7-26 11:56
佢有2個視頻揀的,下面呢個無廣告,一氣呵成

冇廣告
睇下先
bufferzone
|
blackberry 發表於 18-7-26 11:57
有mytv super,
其他通常Daily motion, 楓林,都唔駛錢,冇留意有廣告

我有my TVSuper, 不過好多jm推介既中、日、韓劇都冇

楓林睇過啦,都好多廣告
I9528
|
bufferzone 發表於 18-7-26 12:07
我有my TVSuper, 不過好多jm推介既中、日、韓劇都冇

楓林睇過啦,都好多廣告

楓林 d 廣告,次次都要睇晒,好鬼忟
blackberry
|
bufferzone 發表於 18-7-26 12:07

楓林睇過啦,都好多廣告

咁你直接去daily motion,好多日,韓,陸劇,
楓林好多都係用佢既片源
blackberry
|
I9528 發表於 18-7-26 12:09

係咩?我最後用佢係睇三生三世啦
twcvivian
|
I9528 發表於 18-7-26 12:09

請問楓林係一個app?
I9528
|
twcvivian 發表於 18-7-26 12:13
請問楓林係一個app?

唔係,係網上視頻
bufferzone
|
Fion_Chan 發表於 18-7-26 12:01
如果你係要有版權的網站,即是非盜版唔使走鬼、可以高清在4k 電視都好好享受的,香港區應該是viu , mytvsup ...

viu 要跟電視節目時間表的,對嗎?
Netflix 有沒有中、日、韓劇?例如扶搖、金秘書等
Fion_Chan
|
bufferzone 發表於 18-7-26 12:15
viu 要跟電視節目時間表的,對嗎?
Netflix 有沒有中、日、韓劇?例如扶搖、金秘書等
...

viu 視頻(黃色logo )不用跟節目表的。扶搖是是viu 買了版權,金秘書(意外地)是ATV 買了版權。Netflix 最近有買而比較多人講的韓劇是請吃飯的姐姐。