瀝源健康院有個姑娘態度超差

cutekinki
|
今天去健康院產檢,不幸遇著個所謂姑娘態度超級差,我想改下次預約日子,3號房個所謂姑娘話我浪費我自己和佢既時間,話又要佢print 過曬d野,又話係咪真係呢日呀,冇得改架啦,我心諗你唔想做不如resign 啦,改日子在私家係好普通既事,不過又諗可能政府個system真係會麻煩,所以我冇出聲,但諗諗下真係好嬲,我大住個肚都要受佢氣,去政府睇真係好似乞兒咁,唔係怕有咩意外都唔會去政府產檢,冇乜用仲要睇人面色,大家要小心3號房個姑娘,一個有番咁上下年紀既大嬸,其他姑娘都好好係得佢唔好。
Litinwing
|
cutekinki 發表於 18-7-26 12:59
今天去健康院產檢,不幸遇著個所謂姑娘態度超級差,我想改下次預約日子,3號房個所謂姑娘話我浪費我自己和 ...

我在九龍区,嗰時带住bb,又係因改期問題,比个姑娘話我佢已extra 幫我做左好多野,心諗有幾多野,不如話你力能低,同埋政府有出糧比你,你唔想做就將d情绪發洩在个產婦到
asukav6
|

del
Care_Bears2009
|
cutekinki 發表於 18-7-26 12:59
今天去健康院產檢,不幸遇著個所謂姑娘態度超級差,我想改下次預約日子,3號房個所謂姑娘話我浪費我自己和 ...

你上午定下午?我今日也去了,也是見3號房,但好好人wow
cutekinki
|
Care_Bears2009 發表於 18-7-26 19:40
你上午定下午?我今日也去了,也是見3號房,但好好人wow

我上午去呀,我之前已覺得佢串串地,問佢食乜維他命,佢話"我而家咪話緊俾你知law", 仲有幾句講野有骨咁,都唔知咩人來的
cutekinki
|
Litinwing 發表於 18-7-26 17:35
我在九龍区,嗰時带住bb,又係因改期問題,比个姑娘話我佢已extra 幫我做左好多野,心諗有幾多野,不如話你力能 ...

咪係,真係火都來,佢地最想乜都唔使做,我地有交稅架,唔係免費架
haha748494
|
咪理佢,應該做D咩嘢就繼續。
菩提子
|
呢d咪就系政府部門做又36,唔做又36的歪風囉…反正鐵飯碗,服務差都無人炒。好多政府醫療服務都系咁,似佢施捨俾你咁,但佢地都系用緊納稅人錢。