金秘書今晚結婚

demii
|
金秘書為何那樣將於今晚大結局,今晚結婚呀!

狐朦
|
咁快完。睇完又空虛了
cy101
|
題外話, 無睇呢套劇, 但呢個男仔係尹食堂做得幾好幾開朗!
布丁Purin
|
好睇嗎?我第左兩集未睇埋
YY1101
|
cy101 發表於 18-7-26 13:16

係呀
我都有睇
I9528
|
尋日果集都未睇,特登等埋今晚先一次過睇
好期待
cy101
|
YY1101 發表於 18-7-26 13:17
係呀
我都有睇
我唔熟d韓仔, 我希望無認錯佢!!
I9528
|
cy101 發表於 18-7-26 13:18
我唔熟d韓仔, 我希望無認錯佢!!

確係佢嚟,無認錯

响尹食堂,攰到喊都仲要煮晚餐,又勤力
jutau
|
同英俊哥?
ngwong2
|

尹食堂第一次見朴。feel吾錯。才睇金秘書和三流人生。
ngwong2
|
I9528 發表於 18-7-26 13:22
確係佢嚟,無認錯

响尹食堂,攰到喊都仲要煮晚餐,又勤力

好男人feel
小Bling
|
呢套有笑位同幾sweet sweet
cy101
|
ngwong2 發表於 18-7-26 13:37
尹食堂第一次見朴。feel吾錯。才睇金秘書和三流人生。
我係睇kill me heal me 留下印象, 跟住睇尹食堂, 覺得好似又係佢(唔多認得人!)
I9528
|
ngwong2 發表於 18-7-26 13:37
好男人feel

我鍾意佢日日晨咁早去做 gym,可惜無比雞肉觀眾睇丫
ngwong2
|
I9528 發表於 18-7-26 13:42

我鍾意佢日日晨咁早去做 gym,可惜無比雞肉觀眾睇丫 ...

韓国娱樂圈競爭咁大。自己又贪食。吾keep吾得啦。而且韓劇男角好兴露身材。冲凉鏡头実有。
ngwong2
|
朴20y巳放兵役。所以大好$途!
I9528
|
ngwong2 發表於 18-7-26 13:44
韓国娱樂圈競爭咁大。自己又贪食。吾keep吾得啦。而且韓劇男角好兴露身材。冲凉鏡头実有。
...

睇好多新聞,都講韓藝人搵錢少,好睇唔好食
所以要比別人更勤力先得
而且,打入中國市場,先係搵真銀(例如廣告收益)
ngwong2
|
朴20y巳放兵役。所以大好$途!
做個靚太
|
我都仲追梗,太忙,拖慢自己進度
tsung
|

朴敘俊