自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

自己帶啦,幾枝牙膏牙刷唔係太重
跟團有旅遊巴車出車入,好方便
又可以支持環保

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 18-7-26 22:21
有呀~泰國應該無日本咁盛行環保喇! 膠袋勁比, 冷氣勁大

我覺得日本先唔環保..佢果D包裝多到

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

good_pig 發表於 18-7-26 22:55
我覺得日本先唔環保..佢果D包裝多到

但酒店佢做得足喎!掛個牌唔打掃兩日會有張coupon送比你
放下自在

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 18-7-26 23:06
但酒店佢做得足喎!掛個牌唔打掃兩日會有張coupon送比你

我上次去又冇添....HAHA

不過我上次去沖繩, 去左沖大眾池..都冇響房沖涼..HAHA

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

good_pig 發表於 18-7-26 23:09
我上次去又冇添....HAHA

不過我上次去沖繩, 去左沖大眾池..都冇響房沖涼..HAHA

咁都係部分酒店有啫!但起碼叫住客有incentive先喇

good_pig    發表於 18-7-26 23:17
放下自在

首頁

尾頁

跳至