黃建新產檢

MANTINGTING
|
想問下佢果到產檢等得耐唔耐?因為要帶埋大女去~驚等好耐個女唔耐煩
beibeigbb
|
MANTINGTING 發表於 18-7-26 13:59
想問下佢果到產檢等得耐唔耐?因為要帶埋大女去~驚等好耐個女唔耐煩

等差不多一個鐘
chaxxcha
|
我暫時係佢到做過2次產檢 2次都係等10-15分鐘左右
candy2611
|
一般都要等一個鐘 我係閒日上午去既
meow2013
|
candy2611 發表於 18-7-26 15:15
一般都要等一個鐘 我係閒日上午去既
次次都要等接受一個鐘
Ssstar
|
chaxxcha 發表於 18-7-26 14:29
我暫時係佢到做過2次產檢 2次都係等10-15分鐘左右

我都系咁上下
大家會唔會諗住搵佢開刀?
好唔好架?
黃家三少奶
|
Ssstar 發表於 18-7-26 16:02
我都系咁上下
大家會唔會諗住搵佢開刀?
好唔好架?

一早已BLACK LIST咗佢

yingying1128
|

平日上午去等15-30分鐘左右......
Ssstar
|
黃家三少奶 發表於 18-7-26 17:24

下?點解啊?
babynetnet
|
半個至一個鐘走唔甩
Mifabb
|
等左 5-10分鐘
KaChingMami
|
黃家三少奶 發表於 18-7-26 17:24

點解呀?我暫時找佢做左兩次產檢
ho.reginia
|

你試下問姑娘上午頭幾個有無位,好快有得睇
黃家三少奶
|
KaChingMami 發表於 18-7-26 20:04
點解呀?我暫時找佢做左兩次產檢

孕初期去佢度打算照閃閃, 第一次去7w, 佢好求其掃2吓, 話唔樂觀, 咩都冇, 佢個電視又曚又舊, 佢又趕咁, 上床到落床講咗3次唔樂觀, 得個胎囊, 過程2分鐘.....又叫我2w後返去, 再問佢少少嘢佢完全唔答, 話冇就冇, 仲問我想用咩方法流胎出嚟......我話我上2星期有report(第2個醫生), 同佢果日report有長大到唔錯, 佢話冇就係冇......喊到我呢....

我老公叫我睇返上一次個醫生, 第2日一照, 有閃有胎, 心跳仲好健康, 咩都好正常....我老公話黃建新以後要black list!!!!

KaChingMami
|
黃家三少奶 發表於 18-7-27 16:12
孕初期去佢度打算照閃閃, 第一次去7w, 佢好求其掃2吓, 話唔樂觀, 咩都冇, 佢個電視又曚又舊, 佢又趕咁, 上 ...

唔怪之得你blacklist 佢
好彩BB無事
黃家三少奶
|
KaChingMami 發表於 18-7-27 16:28
唔怪之得你blacklist 佢
好彩BB無事

係。。。下個月卸貨喇