影視娛樂

跳至

首頁
23456...76

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

bigbighei 發表於 18-7-27 18:18
好看嗎?

好睇

水晶宮

親子王國15週年勳章

ryan_mami 發表於 18-7-27 18:57
好睇

睇左新果集, 好睇,有幕竟然睇到我眼濕濕, 宗宗內心戲
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 18-7-31 08:06
睇左新果集, 好睇,有幕竟然睇到我眼濕濕, 宗宗內心戲

邊幕? 但我有野唔明, 宗宗幫瑞麗接個電話, 對方叫瑞麗唔洗上班, 佢話找瑞麗, 宗宗聽到女主全名, 但都唔知佢就係當年自己暗戀對象? 佢當年連女主名都唔知架?

舅父出現, 到底咩事拋抵瑞麗呢? 之前探病黑衣男係咪就係佢?

Jennifer 個衣櫃全都白衫. 呀燦呢集好似好樣dd, but 性格係暖男, 同瑞麗好似夾得來

Dr 亨泰無咩鏡頭

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-31 08:55
邊幕? 但我有野唔明, 宗宗幫瑞麗接個電話, 對方叫瑞麗唔洗上班, 佢話找瑞麗, 宗宗聽到女主全名, 但都唔知 ...

邊幕? = > 女主問宗宗點解去德國, 宗宗入房訓響床時, 果個情緒憶記車意外, 好心傷表情

佢當年連女主名都唔知架? = > 因當年響街見到時, 係女主同同學一齊, 由第三位同學叫名時, 宗宗誤會左個名係女主, 其實係女主車禍死的同學, 所以一直以為女主死左, 好自責.

舅父出現, 到底咩事拋抵瑞麗呢? = > 未知

之前探病黑衣男係咪就係佢? = > 我都有問咩人?

呀燦呢集好似好樣dd, but 性格係暖男, 同瑞麗好似夾得來 = > 睇落順眼左, 同好夾.

Dr 亨泰無咩鏡頭 = > 無所謂

今集最尾果幕唔錯.

[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 18-7-31 09:31
邊幕? = > 女主問宗宗點解去德國, 宗宗入房訓響床時, 果個情緒憶記車意外, 好心傷表情

唔好走? 定preview 公主泡果幕?

覺得宗宗開始有dd 同情定留意女主喇

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-31 09:40
唔好走? 定preview 公主泡果幕?

覺得宗宗開始有dd 同情定留意女主喇

唔好走

[

寶石宮

amychoi 發表於 18-7-31 09:44
唔好走

我好like 女主有人請, 呀燦同d 隊友為佢hurray, 連jennifer 都開心笑果幕

寶石宮

amychoi 發表於 18-7-31 09:44
唔好走

我想睇公主抱, 實代入

暫睇, 呢個week 都未認返女主

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-31 09:49
我好like 女主有人請, 呀燦同d 隊友為佢hurray, 連jennifer 都開心笑果幕
...

Yes!
女主就算最後無得做, 都好樂觀, 我鍾意佢性格。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-31 09:50
我想睇公主抱, 實代入

暫睇, 呢個week 都未認返女主

唔好咁快認到啦!

我想宗宗對女主有好感先認到。
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-7-31 09:50
Yes!
女主就算最後無得做, 都好樂觀, 我鍾意佢性格。
...

係。

佢同燦話明白自己見到無枕的fingers 而接受自己30 歲果幕, 都有d無奈, 但呀燦話食年糕, 佢即開心雀躍, 佢可能始終只有17 歲天真回憶, 但無經歷18-29 呢段人生面對事業, 實況嘅體驗, 性格亦會相對簡單

寶石宮

amychoi 發表於 18-7-31 09:52
唔好咁快認到啦!

我想宗宗對女主有好感先認到。

e 家比最初好d 喇

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-31 09:59
e 家比最初好d 喇

宗宗成日認起一個月煩惱樣, 笑死我。
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-7-31 10:01
宗宗成日認起一個月煩惱樣, 笑死我。

佢成日撞到盤栽都好笑

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-31 10:01
佢成日撞到盤栽都好笑

我覺得呢套女主後生過ID 女主

寶石宮

mcyw888 發表於 18-7-31 15:53
我覺得呢套女主後生過ID 女主

id 女主靚好多
我都唔覺申小姐young, 佢如拍銀優, 我更加no eye c

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-31 15:54

id 女主靚好多

唔覺ID 女主靚WOR, 但申小姐扮大學生可能仲似D

寶石宮

mcyw888 發表於 18-7-31 15:56

寶石宮

我覺得申小姐樣好成熟

伯爵府

AGREE!!

amychoi    發表於 18-7-31 17:26
mcyw888    發表於 18-7-31 16:28

首頁
23456...76

尾頁