27/7明天就係預產期

40歲苐一胎,心情好緊張(emoji)(emoji)
ilikepanda
|
回覆 [email protected] 的帖子

我和你情況一樣啊,我現在39,11週,明年2月生的時候我就40了。
準備得怎麼樣?

加油呀。
RubyYu07
|
祝福一切順順利利!
tung_3bi
|
一切順順利利, bb乖乖唔好要媽媽辛苦咁耐呀~
|
ilikepanda 發表於 18-7-26 16:50
回覆 [email protected] 的帖子

我和你情況一樣啊,我現在39,11週,明年2月生的時候我就40了。

一切都準備好,不過心情好緊張,上星期半夜肚痛,以為係生得,結果係肚㢌(emoji)
|
RubyYu07 發表於 18-7-26 16:52
祝福一切順順利利!

多謝(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
|
tung_3bi 發表於 18-7-26 16:58
一切順順利利, bb乖乖唔好要媽媽辛苦咁耐呀~

講真,呢個BB真係好乖,只係初初有D不適,到今日我都係健步如飛(emoji)
hamsterma
|
[email protected] 發表於 18-7-26 16:25

祝你一齊順順利利,大細都健健康康
我要做媽媽
|
加油吖媽媽,順順利利
|
hamsterma 發表於 18-7-26 21:25
祝你一齊順順利利,大細都健健康康

多謝
|
我要做媽媽 發表於 18-7-26 21:28
加油吖媽媽,順順利利

多謝(emoji)
soha2018
|
健康,平安,快樂,滿滿祝福
taisiu102
|
[email protected] 發表於 18-7-26 16:25

加油ar生左未ar
|
taisiu102 發表於 18-7-26 22:30
加油ar生左未ar

未有跡象吖,所以好緊張
JD930
|
[email protected] 發表於 18-7-26 17:02
講真,呢個BB真係好乖,只係初初有D不適,到今日我都係健步如飛(emoji)

一切順利啊
falalala
|
祝順順利利! 平平安安!
haha748494
|
好快就可以卸貨喇,可以同BB見面喇,加油吖。
Siuchu13
|

我BB都系今日預產期,但系一直都無反應(emoji)
好想快d見到佢
kaobebe
|
祝順利!
mimi26
|
我bb都係727預產,我早左10日開刀,所以bb已經10日大啦你要加油呀