感覺呢排好運滯

banki00
|
感覺好似有陣黑氣圍住自己咁,好面紅耳熱,好似啱啱同人嗌完交咁,好火滾咁,但肯定唔係天氣問題,而且好心不在焉,人哋講嘢我都聽唔入腦,又成日做錯野,個人好似渾渾噩噩咁
Wingwingm
|
banki00 發表於 18-7-26 17:14
感覺好似有陣黑氣圍住自己咁,好面紅耳熱,好似啱啱同人嗌完交咁,好火滾咁,但肯定唔係天氣問題,而且好心 ...

唔識,不過好冇首先搵d碌油葉沖下涼?
amyamy123
|
用碌柚葉沖涼
banki00
|
連小小事都做唔好,比起以前快手快腳醒醒目目嘅我,我都頂唔順自己。有D直情係低級錯誤
jenniferzhu
|
到更年期未?
luvkaka
|
回覆 banki00 的帖子

去做下善事.
banki00
|
jenniferzhu 發表於 18-7-26 17:29
到更年期未?

我有諗過關唔關事,更年期會咁架咩?
banki00
|
luvkaka 發表於 18-7-26 17:30
回覆 banki00 的帖子

去做下善事.

其實間中都有做
luvkaka
|
banki00 發表於 18-7-26 17:34
其實間中都有做
咁你依家要再做同去人多喜慶地方煲返個勢
banki00
|
jenniferzhu 發表於 18-7-26 17:29
到更年期未?

其實潮熱嗰D都有,但感覺唔知係咪一樣,我覺得個面“槳”住咗咁,exactly 就係同人嘈交嘈到好慶咁
jenniferzhu
|
banki00 發表於 18-7-26 17:38
其實潮熱嗰D都有,但感覺唔知係咪一樣,我覺得個面“槳”住咗咁,exactly 就係同人嘈交嘈到好慶咁
...

我聽我奶奶講更年期好唔舒服,潮熱盜汗,容易發脾氣。
好似有種藥食左會舒服D,你不如睇下醫生
banki00
|
jenniferzhu 發表於 18-7-26 17:41
我聽我奶奶講更年期好唔舒服,潮熱盜汗,容易發脾氣。
好似有種藥食左會舒服D,你不如睇下醫生
...

我都覺自己暴噪咗,好惡,易鬧人,可能鬧得人多,心都惡毒咗,運氣都衰D。

運氣越衰越事事不順,越不順就越心情差,就越暴噪

唉,惡性巡還咁,但我都唔想。
chemlo0920
|
luvkaka 發表於 18-7-26 17:35
咁你依家要再做同去人多喜慶地方煲返個勢
煲返個勢
jyjy1684825
|
banki00 發表於 18-7-26 17:14
感覺好似有陣黑氣圍住自己咁,好面紅耳熱,好似啱啱同人嗌完交咁,好火滾咁,但肯定唔係天氣問題,而且好心 ...

妳作感冒呀!
babytea
|
關火星事,Mars retrograde。
8月28日後會有改善。
ilovematthew
|
banki00 發表於 18-7-26 17:46
我都覺自己暴噪咗,好惡,易鬧人,可能鬧得人多,心都惡毒咗,運氣都衰D。

運氣越衰越事事不順,越不順就 ...

我係對住個仔先會咁
pinkochang
|
唔好介意我咁問, 樓住幾多歲? 會唔會係更年期?
因為睇徵狀有D似
jasmine0527
|
睇吓中醫?
yucl_hk
|
中午曬多d太陽, 食番幾日素
banki00
|
pinkochang 發表於 18-7-26 18:03
唔好介意我咁問, 樓住幾多歲? 會唔會係更年期?
因為睇徵狀有D似

更年期徵狀我相信都有,不過唔知仲有冇加埋其他原因囉!