三月媽媽召集

Happymum2019
|
下年三月預產期的媽媽們,請問你地照左超聲波未?
Nbs
|
6 月 14 last m 第一日。
未照,應該下星期照。
YoYoBaby_Lee
|
Happymum2019 發表於 18-7-26 22:54

我今日照咗啦
Lovebbmamababa
|
上星期照左啦 下星期再照
Yvonnesit
|
Happymum2019 發表於 18-7-26 22:54

照左了,見到心跳(emoji)
Happymum2019
|
回覆 YoYoBaby_Lee 的帖子

我琴日都照左,7週2都未搵到心跳好驚驚
Soye
|
未啊
我尋日去診所先check到
我而家唔知應該去健康院定醫院(emoji)
YoYoBaby_Lee
|
Happymum2019 發表於 18-7-27 10:20

照陰超還是B超啊?
abccc951
|

今日照左 不過醫生話太細照唔到
2星期後再照
6wk2
clala
|

琴日照左,見到閃閃喇
Rita維他
|
照左了,聽到心跳
achan903
|
我呀 last m 6月19日
鄒小米
|
早兩日照咗,6週3,有閃閃(emoji)(emoji)
Manmanman12345
|
Happymum2019 發表於 18-7-27 10:20

我7w4照陰超,但醫生話size 得6w, 0.37cm, 心跳好慢,情況吾樂觀,要下星期再照,我喊左两日,好擔心!上次睇中醫都話BB脈鮮弱
DADACHUN
|
我last m 6/2, book 左8/15 去政府 & 20 去私家...
會唔會太遲
Kwongnana
|
下星期一照,好忑忐
Hen-mocha
|
DADACHUN 發表於 18-8-1 17:35
我last m 6/2, book 左8/15 去政府 & 20 去私家...
會唔會太遲

可以book到甘早太好了,你係邊間私家?因為我仲搵緊。謝
DADACHUN
|
回覆 Hen-mocha 的帖子

我BOOK 左黃建新.
catfishcat
|
我係新手三月,請問會不會有谷入?
carmannip
|
我last m 係6月17,星期六去做檢查。
第一胎,好緊張!
另外想問下,我打"哈次"同咳,子宮位都痛一痛,會唔會有問題㗎?