自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

嗅屎忽 發表於 18-8-7 10:41
請看#10

Ok

男爵府

小熊heart 發表於 18-7-30 16:06
請問可唔可以教下我點集運到香港?集運費貴嗎?

你有冇用開嘅集運? 我用卓耀集運嘅(買唄集運) ,佢有自取點喺我屋企附近,佢當時係首重¥10,續重¥4,我買2盞收體積重,分別(55 × 55 × 40) 20.17kgs同(56 × 54 × 40) 20.16kgs,運費共¥174,傢俬城報我¥1298/盞,我自己淘2盞+埋運費先等於傢俬城1盞價錢。
網址: http://phone.ex-buy.com
淘寶店: 【买呗集運 精英,順豐及卓耀專線快遞香港 港人經營 派送工商及住宅】http://m.tb.cn/h.33akSgA 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€vIB3b1Zw5z7€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

男爵府

小熊heart 發表於 18-7-30 16:06
請問可唔可以教下我點集運到香港?集運費貴嗎?

風扇燈: 【奥宏餐厅吊扇灯隐形扇简约客厅超薄风扇吊灯卧室现代时尚电风扇灯】http://m.tb.cn/h.3Wuwp9B 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€nI8sb10ZkNW€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

SaBB 發表於 18-7-29 22:41
我都上過大陸睇、一上去見到淘寶有同款傢私、不論餐台及書枱都係、結果淘了、連埋運費比上面買平大約3 成
...

咁你用那間集運

大宅

SaBB 發表於 18-7-29 22:41
我都上過大陸睇、一上去見到淘寶有同款傢私、不論餐台及書枱都係、結果淘了、連埋運費比上面買平大約3 成
...

請問集運傢俱找那間平呀?

子爵府

嗅屎忽 發表於 18-7-26 23:21
我幫襯果間,報價比我係包埋運同裝。

pm給我

男爵府

tingtingalex 發表於 18-10-26 23:44
pm給我

不用pm!請看#10

男爵府

嗅屎忽 發表於 18-10-27 00:07
不用pm!請看#10

請問你,有無响深圳買梳化及電腦櫈,可介紹嗎?

男爵府

馬騮狗 發表於 18-12-9 00:31
請問你,有無响深圳買梳化及電腦櫈,可介紹嗎?

無喺大陸買過梳化,只趁6. 18免運直送香港住宅淘過電腦椅,當時全單
762人仔,扣晒購物卷+紅包,525. 87埋單。

【【自营】家用电脑书房书桌椅子宿舍现代简约学生折叠懒人椅办公椅】https://m.tb.cn/h.3MJ6BNe?sm=a86c09 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥BiNcbmlGwra¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

伯爵府

babygb 發表於 18-7-26 23:19
因就搬屋,出去睇過d傢俬好貴。。諗住返大陸睇下,因為真係平好多。。但又唔知可唔可送黎香港。。
...

我廿年前都係東莞訂傢俬,但自己落仲貨同砌

男爵府

係邊到㗎?可以介紹嗎??

水晶宮

我都想要資料,thanks

男爵府

MIRACLESUN 發表於 18-12-9 04:14
係邊到㗎?可以介紹嗎??

請問看#10 & #53

男爵府

cherrieloy 發表於 18-12-9 08:50
我都想要資料,thanks

請問看#10 & #53

珊瑚宮

pbpk03845784 發表於 18-7-27 09:45
我估...我估...我估咩咩田貝西路嘅傢私舖買嘅傢私都會幫你運嚟香港掛...我估架咋...我未去到架
...

是,好多間也是,也懂粵語,我朋友也剛完成

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至