親子旅遊

跳至
[中國] 桂林4日3夜  

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

女皇駕到 發表於 18-8-23 11:29
我今年復活節去左桂林4日,上CTRIP搵訂製師訂製行程,佢幫我訂晒高鐵票/酒店/門票(不包堯山滑道及世外桃源 ...

銀子岩坐船?

男爵府

signhere@@ 發表於 19-2-10 20:33
銀子岩坐船?

銀子岩係行路,坐船係漓江,坐木筏漂流係遇龍河。

侯爵府

我都想今個復活節去桂林,想坐高鐵,睇左廣東旅遊$2399一位,其實係咪自己去唔洗跟團都得而且仲會平d?

子爵府

畀面勳章

女皇駕到 發表於 18-8-27 20:11
不過我都推介我果個訂製師,其實佢好細心,本身佢諗住我普通話唔得,所以搵呢個識講廣東話既司機,到步時佢 ...
請問你個訂製師叫乜名? 我也剛登入了大陸CTRIP, 要求訂製師編行程去桂林呢.
如果遇到一個細心的訂製師便最好了.

大宅

女皇駕到 發表於 18-8-23 11:29
我今年復活節去左桂林4日,上CTRIP搵訂製師訂製行程,佢幫我訂晒高鐵票/酒店/門票(不包堯山滑道及世外桃源 ...
請問怎樣confirm,同埋係點樣畀錢?要俾晒曬全數還是可以落訂

男爵府

christyheihei 發表於 19-2-11 18:27
我都想今個復活節去桂林,想坐高鐵,睇左廣東旅遊$2399一位,其實係咪自己去唔洗跟團都得而且仲會平d?
...

要睇你行程,我果次連洗費大約12000,3大1小

男爵府

波子媽 發表於 19-2-12 15:50
請問你個訂製師叫乜名? 我也剛登入了大陸CTRIP, 要求訂製師編行程去桂林呢.
如果遇到一個細心的訂製師便最 ...

就係呢個

男爵府

newflower 發表於 19-2-12 21:12
請問怎樣confirm,同埋係點樣畀錢?要俾晒曬全數還是可以落訂

好似淘寶咁入左信用卡資料,去完旅行後再上返ctrip確認,然後ctrip先會俾錢個訂製師。

大宅

女皇駕到 發表於 19-2-13 09:02
好似淘寶咁入左信用卡資料,去完旅行後再上返ctrip確認,然後ctrip先會俾錢個訂製師。
...
謝謝

子爵府

畀面勳章

女皇駕到 發表於 19-2-13 09:01
就係呢個
我已收到3 個訂製師提供的方案, 3個行程和價錢都相若, 價錢差別主要是不同酒店吧.

請問你上次於桂林和楊朔 分別住什麼酒店呢? 可否參考一下?

男爵府

回覆 波子媽 的帖子

楊朔2晚 - 阳朔【万丽花园大酒店】含早龍脊梯田1晚 - 龙脊【云仙阁酒店】含早

珍珠宮

女皇駕到 發表於 19-2-13 14:28
回覆 波子媽 的帖子

楊朔2晚 - 阳朔【万丽花园大酒店】含早龍脊梯田1晚 - 龙脊【云仙阁酒店】含早

呢兩間酒店你覺得好唔好?

男爵府

女皇駕到 發表於 18-8-27 19:40
其實我都是第一次用,之前本來我報左達美,但臨出發前大約1星期前到通知話唔成團,叫我轉武漢,但我對果個 ...

請問如果訂製師設計行程及報價後覺得不合適,沒有接納的話,是否無需付任何費用?
另外,是完成整個行程才付費?不好意思因為未聽聞過,似乎很方便啊。

男爵府

hellomiki 發表於 19-2-17 14:39
呢兩間酒店你覺得好唔好?

唔算靚2-3星水平,但乾淨

男爵府

20080909 發表於 19-2-17 16:32
請問如果訂製師設計行程及報價後覺得不合適,沒有接納的話,是否無需付任何費用?
另外,是完成整個行程才 ...

係呀,唔駛俾錢。

男爵府

女皇駕到 發表於 19-2-17 16:35
係呀,唔駛俾錢。

謝謝你,真的很方便啊!

珍珠宮

女皇駕到 發表於 19-2-13 14:28
回覆 波子媽 的帖子

請問龍脊那間雲仙閣酒店,係咪係高山上㗎? 風景應該幾靚,但間酒店會唔會好舊? 有味?
你搵哪位訂制師?

男爵府

回覆 hellomiki 的帖子

係呀,響山上酒店上無咩景觀,酒店新及乾淨,好似GUEST HOUSE咁,本身酒店無咩景觀,但行出去好靚,近纜車站,因為少人住山上,所以一到下午3-4點已經好少人,可以安安靜靜咁行下睇風景,好值得。

珍珠宮

女皇駕到 發表於 19-2-18 12:10
回覆 hellomiki 的帖子

係呀,響山上酒店上無咩景觀,酒店新及乾淨,好似GUEST HOUSE咁,本身酒店無咩景觀 ...

山上間酒店無咩景觀?乜唔係好靚嘅咩 係咪係最高? 夜晚有星星睇嗎? 你覺得住山腰定山頂好啲??

男爵府

hellomiki 發表於 19-2-18 15:32
山上間酒店無咩景觀?乜唔係好靚嘅咩 係咪係最高? 夜晚有星星睇嗎? 你覺得住山腰定 ...

佢啱啱對面都係山,所以唔算景觀特別好,但酒店行出少少就係梯田 ,我果次去陰天無星,桂林全人手都係陰天多。

住山頂好,我地有睇日出,好靚。

首頁
12345...6

尾頁

跳至