中,韓,香港靚仔代表(有圖)

MagDog
|
近年我覺得靚仔的. 似乎都冇整容,天然的。

1) 胡一天、身高188,1993年出生。24歲就來25歲。 特色鼻尖底有粒廛。 樣子似韓國李棟旭加彭于晏

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
MagDog
|
韓國代表,車銀優, 1997年在21歲。 183cm. 韓佢有「面孔天才」之稱,冇整容。仲讀緊韓國名門大學。家底唔錯。

MagDog
|
香港代表, 「爺爺」 「大隊長」 陳家樂。 180cm. 32歲。又小小似彭于晏呢。個美人啄似劉德華呢!

花生油子
|
3個都
panyeung
|
我鍾意上一代多D,彭于晏丶吳彥祖丶金城武
MagDog
|
panyeung 發表於 18-7-27 01:41
我鍾意上一代多D,彭于晏丶吳彥祖丶金城武

都仲好現役 金城武就好耐冇見。
心心
|
MagDog 發表於 18-7-27 01:30
香港代表, 「爺爺」 「大隊長」 陳家樂。 180cm. 32歲。又小小似彭于晏呢。個美人啄似劉德華呢!

三個都幾好
SullytheMonster
|
點解韓仔啲styling成日搞到啲人乸乸哋,明明靚仔一個但脂粉味重到不忍直視
Heisenberg
|
香港代表唔該,起碼似個男人,個樣自然
另外嗰兩個唔信無整,同一款整容樣,好乸
Azicy1212
|
中國個個係好靚仔wor
JD930
|
SullytheMonster 發表於 18-7-27 02:50
點解韓仔啲styling成日搞到啲人乸乸哋,明明靚仔一個但脂粉味重到不忍直視
...

朱古力妹妹
|
Heisenberg 發表於 18-7-27 03:09
香港代表唔該,起碼似個男人,個樣自然
另外嗰兩個唔信無整,同一款整容樣,好乸
...

大陸個胡一天無整的
朱古力妹妹
|
Azicy1212 發表於 18-7-27 03:12
中國個個係好靚仔wor

胡一天嘛!

不過佢鍾意網紅整容樣,人前人後講嘢完全另一個人
Holidaykiki
|
朱古力妹妹 發表於 18-7-27 03:41
胡一天嘛!

不過佢鍾意網紅整容樣,人前人後講嘢完全另一個人

感覺三個只是後生仔,唔係靚仔
canies
|
以上三位,我就覺得香港完勝!
前兩者太脂粉味。
|
Holidaykiki 發表於 18-7-27 06:12
感覺三個只是後生仔,唔係靚仔

好押韻
jollyma
|
中韓好似同一人咁,呢啲樣板樣睇三十次都唔會分到邊個打邊個
露比2006
|
胡 是否大細眼?左面左眼較靚呢?影相都是大頭左面的。韓仔 第二幅相笑容有點像林志穎,young 真是小鮮肉。 香港的陳 年紀相比就較大了。
catvv
|

cbeyond
|
係後生仔, 唔叫好靚仔。