影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

隨着內地古裝劇《扶搖》跑出率先播,內地影后周迅與霍建華的《如懿傳》亦獲批,將於下月14日隆重登場!該劇由審批到通檢一波三折,曾因涉抄襲及圍繞宮廷鬥爭,致批文一拖再拖,最終周迅願意犧牲「自插11刀」,把總共99集的故事,忍痛刪了11集內容,大量剪走「宮鬥」戲,劇集才得以重見天日。
好野!!!終於有得睇

(修正:8月20日播)

伯爵府

等到頸都長埋呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

邊度講架?官網一直冇提,呢個消息由6月傳到而家都冇講邊度播,一陣湖南東方,一陣又愛奇麗,但都揾唔到証實。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

rose-mag 發表於 18-7-28 03:16
邊度講架?官網一直冇提,呢個消息由6月傳到而家都冇講邊度播,一陣湖南東方,一陣又愛奇麗,但都揾唔到証 ...
方向報呀!
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180727/bkn-20180727000024865-0727_00862_001.html

大宅

回覆樓主:

咁咪同延禧硬碰

複式洋房

回覆樓主:

最好遲 D 啦 ,追埋 延禧先 : )

水晶宮

回覆樓主:

希望真係播,等到我就快變長頸鹿

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

如懿官博公佈下星期一騰訊獨播
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

rose-mag 發表於 18-8-16 23:29
如懿官博公佈下星期一騰訊獨播
終於播啦

珍珠宮

回覆樓主

好耶!追完延禧攻略可以繼續追呢部。

首頁

尾頁

跳至