而家今日vip有送水輝同大小姐訪問

crystal媽咪
|
如題
crystal媽咪
|
原來原本送水輝只係一集嘅角色,因為好多人鍾意,所以一直做落去

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
crystal媽咪
|
冇人睇緊??
tsung
|

crystal媽咪
|
tsung 發表於 18-7-27 14:32

你有冇睇緊???

月見草
|
crystal媽咪 發表於 18-7-27 14:22
原來原本送水輝只係一集嘅角色,因為好多人鍾意,所以一直做落去

我仲記得佢送水上去「尋寶圖」果集,後尾仲好似坤熊若水!
crystal媽咪
|
月見草 發表於 18-7-27 14:37

係呀,同埋開頭佢係做舞男。
主持話佢哋係好受歡迎嘅假情侶檔
tsung
|
crystal媽咪 發表於 18-7-27 14:32
你有冇睇緊???

crystal媽咪
|
tsung 發表於 18-7-27 14:39

好多人都應該冇睇,夜晚就好多人講。 啱啱做完啦
狐朦
|

大小姐簡直係套劇靈魂
baby_lover
|

好靚仔
crystal媽咪
|
狐朦 發表於 18-7-28 05:06
大小姐簡直係套劇靈魂

佢話好特別,啲人用好可愛嚟形容佢嘅潑辣
crystal媽咪
|
baby_lover 發表於 18-7-28 05:52
好靚仔

好似當年係港男冠軍
sukkiu
|
月見草 發表於 18-7-27 14:37

係,我有睇呢集,跟住間中就見佢出現,現在直情係受歡迎角色。
baby_lover
|
crystal媽咪 發表於 18-7-28 06:18
好似當年係港男冠軍

係呀、2009年香港先生冠軍。當時佢表演拉丁舞、我已經幾鍾意佢
crystal媽咪
|
sukkiu 發表於 18-7-28 06:20
係,我有睇呢集,跟住間中就見佢出現,現在直情係受歡迎角色。

係呀,就係因為呢集。所以監製叫佢一直演落來,大家都冇諗過。
琴日佢自己都好開心,佢唔知同阿爺定阿公一齊住。平時夜晚做啲劇通常有佢嘅已經係夜少少。
佢家人已瞓咗,佢話而家屋企人可以食飯睇,同佢講原來你真係做戲嘅
crystal媽咪
|
baby_lover 發表於 18-7-28 06:26
係呀、2009年香港先生冠軍。當時佢表演拉丁舞、我已經幾鍾意佢

有睇,但係跟住呢幾年佢自己都話成日做埋曬啲黑社會嘅角色
baby_lover
|
crystal媽咪 發表於 18-7-28 06:31
有睇,但係跟住呢幾年佢自己都話成日做埋曬啲黑社會嘅角色

可能因為佢樣奸奸地
mei524
|
做戲有時等拾幾廾年都沒人識,
真係時也運也
baby_lover
|
crystal媽咪 發表於 18-7-28 06:31
係呀,就係因為呢集。所以監製叫佢一直演落來,大家都冇諗過。
琴日佢自己都好開心,佢唔知同阿爺定阿公一 ...

係佢嫲嫲

呢集好好睇、主持梁嘉琪都做得好好。不過得一集唔夠喉呀~