嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

nikkie_chan 發表於 18-7-27 16:04
請問大家通常會喺邊度買BB野?有邊間BB用品網店係好架?

facebook實在有太多間,都唔知邊間好

回覆樓主先。我依家只會係mothercaXe 同Eugene bXby website 買bb野。買過bXby's bay, 俾完錢先有CS聯絡話無貨,其實無貨,係website 寫明[暫時缺貨],換貨後要refund,最終差額係10元8塊,我都唔知最後有無refund俾我,無俾過入數紙我。

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

JJasper 發表於 18-11-13 12:38
我上左當。就係見到有4萬幾個like,以為okay!

洋房

遲左見到哩個post, 已經係AngXX KiXXl中伏
同樣以為佢Facebook有咁多likes係okay

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

民房

同問,有間BJ baby好似新開
https://www.facebook.com/bjbabyhk/
唔知o唔ok, 有冇人買過?

民房

回覆 friendsheep88 的帖子

剛剛見到佢地好似有好多日本浴衣賣,好似幾抵咁🤩

民房

回覆 cliffchanchan 的帖子

係呀,想買件俾阿B參加gathering 用,影相

複式洋房

回覆 nikkie_chan 的帖子

千其唔好幫襯BB MxMA, 次次落order後都唔發貨,只有fb messenger可聯絡,但每次都要等起碼3-4日先回,要催很多次先發貨。
網上提供熱門智能櫃選擇,但有好幾次不發貨,原因係不能發熱門智能櫃,但一直沒有主動同買家聯絡。

曾經發錯貨,一句道歉都沒有,只冷漠地問你拿地址換貨。

小心他們售買的食品,很多都是即將過期,所以賣得平。

伯爵府

可以考試natural solution 既baby care 天然野
開開心心又一天

大宅

leungmui08 發表於 18-8-6 10:50
是,唔想谷氣千其唔好幫襯!
等佢寄貨要幾個禮拜(懷疑去淘回來)
寄野過黎攪錯曬

唔知係咪同一間 我買過一次都唔會再買 現貨都等左個幾月 仲要佢d野係淘寶 咁我自己淘都得啦

民房

Babyland幾好,去開旺角都上去望望,今日上佢fb睇到有個新既bb玩具幾好!買左泥比啊仔玩

大宅

leungmui08 發表於 18-8-3 05:12
只想講blacklist左 Angxx Kxx ,比完錢一肚火,永不再幫襯

同意!
買左件包被兩個月先收到!
我bb都已經唔岩著!
永不再買!

大宅

QHoneyQ 發表於 19-10-23 22:14
唔知係咪同一間 我買過一次都唔會再買 現貨都等左個幾月 仲要佢d野係淘寶 咁我自己淘都得啦

...

係呢間啦!好差!

大宅

回覆 QHoneyQ 的帖子

係,我都有買過...佢D野係淘寶貨...

複式洋房

leungmui08 發表於 18-8-3 05:12
只想講blacklist左 Angxx Kxx ,比完錢一肚火,永不再幫襯

啱啱上左當先睇到呢個post,收錢個時又收得勁快,之後係咁叫人係專頁禁建立訂單,我搵黎搵去根本冇得禁,問佢又係咁覆埋同一個答案

珍珠宮

我幫襯過幾次angelxxx都冇問題,
有時我直接上去,
FB order最近一次就係上個月買平衡車。

FB order我預左會等,但佢地話大約幾時有貨就有,
冇話特別遲。
如果急既我會上去佢舖頭睇,
上星期先上過去買左兩包蟶子乾。

團購係咁,要等下。

首頁

尾頁

跳至