世風日下, 呢排有一兩個著校服學生係屋企樓下食電子煙

janice1226
|
其中一個應該係高小 次次放工見到佢係樓下角落位食, 有時無著校服。 電子煙依家太易買到 我唔識佢地父母, 都想提提佢地仔女有不良嗜好
天真B
|
janice1226 發表於 18-7-27 19:02
其中一個應該係高小 次次放工見到佢係樓下角落位食, 有時無著校服。 電子煙依家太易買到:censu ...

影相,認下校服,通知學校
tsung
|

MMVV
|
其中一個應該係高小 次次放工見到佢係樓下角落位食, 有時無著校服。 電子煙依家太易買到:censu ...

邊間小學?
fatgarden
|
有時見過(中學)男女學生有親密動作啦!
good_pig
|

30年前已經有小學生食煙了
kmbb519
|
好貴架喎!高小......
BBJOJO
|

kmbb519
|
and 其實電子煙唔易買,唔係周圍有,要去某d舖頭,仲要一定一條條咁買.... 不過未必好似普通煙咁check年紀
進擊的膠袋
|
影相。打格仔。發去那間學校fb專頁。完成
anna.cc
|
唔知點解見到「世風日下」真係笑左
crystal媽咪
|
小學咁恐怖?!
我成日見到的中學生食煙,或者喺地鐵站勁咀。我哋望住佢,佢都繼續
crystal媽咪
|
anna.cc 發表於 18-7-27 23:39
唔知點解見到「世風日下」真係笑左

世風日下 道德淪亡,以前粵語長片成日都會有嘅對白
cccpo
|
上次東張西望都講過,有無良奸商買果味電子煙畀小學生,仲呃佢地冇副作用,離哂大譜