美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

winnielaha 發表於 18-8-14 13:39
jm係咪因為你個d係深層斑?如果打深層斑係要比d耐性
我以前荷爾蒙斑現形個時都係咁,好鬼心急想快d ...

不知深不深層,整體白淨了(可能因為mask),但斑卻明顯了,下個星期會做pico,希望會好D

大宅

heily123 發表於 18-7-27 21:00
今日打完第一次暫時無敏感無紅,有d野想問下
1.其實唔打結蕉既話洗唔洗醫生打架?醫生打同治療師打有咩分別 ...

第一次打幾錢?你係打邊部thanks樓主

伯爵府

kkarman 發表於 18-7-28 21:48
我7月join, 個日個consult係咁話我好乾,點都要買幾樣產品補補下,但我見醫生時醫生係話我膚質無咩問題, ...

你記唔記得邊個consultant 呀?真心好差,比説話客人聽,我嗰個都唔太好,有sell 野,我嗰個 consultant 特徾係身型唔太瘦,戴住粒好大粒鑽石戒指。

伯爵府

winnielaha 發表於 18-8-14 13:39
jm係咪因為你個d係深層斑?如果打深層斑係要比d耐性
我以前荷爾蒙斑現形個時都係咁,好鬼心急想快d ...

我打左一次,而家14日覺得無乜分別定有少少深色左,你打第幾次先有效果?

伯爵府

happymama0506 發表於 18-8-15 05:47
第一次打幾錢?你係打邊部thanks樓主

我join5次,有會員介紹有折嗰個package ,$11745. 5 次,仲有$1200 product coupon
我第一部打C6,第二部嫩膚機

子爵府

虎到金來勳章

heily123 發表於 18-8-15 08:50
你記唔記得邊個consultant 呀?真心好差,比説話客人聽,我嗰個都唔太好,有sell 野,我嗰個 consultant ...

梗係記得啦。我又無留意佢有無戴鑽戒,都係唔太瘦咁,短髮。1200 coupon都係第二次去做完臨走時先順帶提我話有呢樣野

伯爵府

kkarman 發表於 18-8-15 09:41
梗係記得啦。我又無留意佢有無戴鑽戒,都係唔太瘦咁,短髮。1200 coupon都係第二次去做完臨走時先順帶提我 ...

都好可能同一個人,我都係第二次見面臨走先講有呢張coupon ,如果係咁好唔老實。點解唔一開始就講。

子爵府

虎到金來勳章

heily123 發表於 18-8-15 09:45
都好可能同一個人,我都係第二次見面臨走先講有呢張coupon ,如果係咁好唔老實。點解唔一開始就講。
...

係囉,價錢,優惠都係自己上網聽人講先知,好唔透明

別墅

kkarman 發表於 18-8-15 09:49

真係冇諗到佢咁大間公司, 顧問嘅態度會咁差。可能佢開咗分店,仲未請到好嘅員工

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

梗係記得啦。我又無留意佢有無戴鑽戒,都係唔太瘦咁,短髮。1200 coupon都係第二次去做完臨走時先順帶提我 ...

你係咪tst打?係咪眼大大?
我第一次打斑都係話買野有9折,我買左盒面膜,佢第三次先同我講有1200 coupon去買野,之後我都配左兩支精華,我都覺佢唔老實

子爵府

虎到金來勳章

AXG 發表於 18-9-3 18:55
我第一次打斑都係話買野有9折,我買左盒面膜,佢第三次先同我講有1200 coupon去 ...

yes, pm你再講

伯爵府

heily123 發表於 18-7-27 21:00
想問下打完結蕉係咪會咁深色?一般會維持幾耐先變返淡?如圖中3點

Up

別墅

回覆 heily123 的帖子

你預 7-10日會甩焦,我 d 斑多你好多

大宅

kkarman 發表於 18-8-15 09:49

我都覺,好似要網上查曬資料同佢地傾咁!我本身醫生同美容院打開,但可能打太耐效果已吾覺!

我約了下星期,仍諗去吾去

伯爵府

Michellecat 發表於 18-10-1 15:51
回覆 heily123 的帖子

你預 7-10日會甩焦,我 d 斑多你好多

想問下你有無用佢地d藥膏

男爵府

我果個都係短髮,唔太瘦,好大隻鑽戒,第一次見感覺好似田蕊妮,係咪叫Sharxn?

男爵府

AXG 發表於 18-9-3 18:55
我第一次打斑都係話買野有9折,我買左盒面膜,佢第三次先同我講有1200 coupon去 ...

係咪叫Shaxon?
我今日去完,都有唔好的經歷

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

sillykaka 發表於 18-10-10 17:37
係咪叫Shaxon?
我今日去完,都有唔好的經歷

你有咩經歷?唔好信佢隔3-4星期打結焦,會反白

男爵府

AXG 發表於 18-10-10 18:27

我今次係第三次上去,第一次只係諮詢同join package,第二次做左一次,我係導入、保濕、打斑3個step,分別去左兩間房。治療師手勢好好,好溫柔,仲好靚女添。但跟我果個consultant真心俾我感覺好差,雖然唔sale,但態度言語嘴臉就擺明話緊你,之前幾位jm經歷差唔多。今日我想join多一個course去印,我俾錢時,佢竟然話返我“叫左你上次一齊開course㗎啦,依家又貴左啦,你話係咪衰啊”,我當佢講笑,跟住入嚟簽卡,竟然又講多句“係咪嫌錢腥,係就俾我”!我開始覺得唔舒服啦!

男爵府

AXG 發表於 18-10-10 18:27

(接上)之後sale我買護膚品,我真係唔想買,屋企多到用唔曬,我上次已經買左精華同mask,佢就叫我買mask,我真心覺得貴,而且效果唔理想,我敷SKII效果仲明顯,佢就話我唔保養,打左就浪費,不如唔好開course啦,盞簁錢等等。
跟住就好似其他jm話齋,一俾完錢即刻送你走,我嘢都未執好啊!今日之後,感覺真係好差。
其實,醫生同治療師、甚至reception都覺得幾好,唔知可唔可以換consultant

首頁

尾頁

跳至