自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章

回覆 hazelnutcake 的帖子

我好鍾意去台灣喎, 仲一定買水果返嚟添。台灣夠近, 唔使坐咁耐飛機, 我會帶細路去動物園, 行夜市,
去十分放天燈, 去浸溫泉... 玩三幾日都夠開心。
小朋友幾大? 下次去宜蘭玩, 好好玩 (佢哋), 我上次去宜蘭玩3日, 1日半包車去DIY, 1日留喺酒店玩車, 細路玩到唔捨得走。

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

其實係咪真係人哋睇你唔起? 定係人哋只係講出對台灣嘅感覺?

別墅

開心吸收勳章

最緊要自己一家人開開心心,其他人只是人生中的過客,他們的想法不重要,無謂影響自己心情。

wcpcelia    發表於 18-8-2 14:32

複式洋房

唔洗同人比教,最緊要係自己開心,小朋友開心。

別墅

無野架 我同C6有時都會參加d x航假期 d大陸美食團
兩日一夜 又百幾二百蚊 又唔洗用腦 都係去放鬆下啊
可能其他fd個d唔會參加呢d團 又覺得cheap
但無野架 最緊要陪你去個d人覺得ok咪得lor

子爵府

hazelnutcake 發表於 18-7-27 21:37
我呢group朋友已認識十年以上,大家好清楚彼此嘅背景,佢地咁樣講,我個心unun地,有啲傷心。
平時約出來相 ...

可能佢地真心覺得台灣唔好玩,而唔係針對你,或比d說話你聽

就算你地真的曲線話你,自已輕輕帶過就算,無謂將別人放的暗劍,拿起來插痛自已

首頁

尾頁

跳至