冇愛,冇性生活,不懂如何解決

sinsinbaby
|
現在出街唔會想拖手,亦可以一年都冇性生活,亦唔會想同對方傾計,感覺溝通唔到,亦再冇感覺去做些什麼令對方開心,但有一個4歲既小朋友,真係唔知點解決,應該分開嗎?但大家都好愛好愛呢個小朋友~
LedTV
|
去到咁既情況
大家同一屋簷下但唔傾計
你有無覺得辛苦 ?

試下改變,改變唔到要離婚都無辦法
成世人咁生活都幾難頂

Fu121314
|
sinsinbaby 發表於 18-7-28 02:06
現在出街唔會想拖手,亦可以一年都冇性生活,亦唔會想同對方傾計,感覺溝通唔到,亦再冇感覺去做些什麼令對 ...

同路人
cwaichan1
|
現在出街唔會想拖手,亦可以一年都冇性生活,亦唔會想同對方傾計,感覺溝通唔到,亦再冇感覺去做些什麼令對 ...

除左忍,仲可以點?
Solarflare
|

去睇性治療師。
你地個情況唔正常。專業人士可以幫到你地。
sinsinbaby
|
LedTV 發表於 18-7-28 02:18
去到咁既情況
大家同一屋簷下但唔傾計
你有無覺得辛苦 ?

好辛苦,感覺好孤獨
sinsinbaby
|
Solarflare 發表於 18-7-28 09:57
去睇性治療師。
你地個情況唔正常。專業人士可以幫到你地。

有小朋友之前睇過,個醫生話我地對性既反應係正常
Solarflare
|
sinsinbaby 發表於 18-7-28 10:29
有小朋友之前睇過,個醫生話我地對性既反應係正常

係有小朋友之前你地既性生活已經出左問題?
不過而家有左小朋友。可能好多野都唔同左呢。
建議你搵過另一個治療師望下。有可能之前果個唔夠經驗。因為一年得一次點會係正常呢?
mini1204
|
中間發生左D乜事
森永牛乳
|
忍得咪繼續忍

唔忍得咪分開

之前有冇倾過先
Mmcchristine
|
sinsinbaby 發表於 18-7-28 10:28
好辛苦,感覺好孤獨

好同意!返工辛苦返黎想電呻下,挨下個人都冇,好有距離!好生疏
森永牛乳
|
Mmcchristine 發表於 18-7-29 01:25
好同意!返工辛苦返黎想電呻下,挨下個人都冇,好有距離!好生疏
...

何止,病到死問下都冇
更加唔好旨意「嘘」寒問暖
同屋主
Mmcchristine
|
森永牛乳 發表於 18-7-29 07:01
何止,病到死問下都冇
更加唔好旨意「嘘」寒問暖
同屋主

油麥麥
|
唔會輕易嗌離婚!細心回頭想想點解要結婚?細想下問題出係邊?好好同佢傾下,大家共同解決,努力再投入感情、投入婚姻生活,對自己、他、小孩子才是最好,努力加油,妳可以做到
森永牛乳
|
Mmcchristine 發表於 18-7-29 12:52

已經冇再哂眼涙
mln
|
如果有比家用還好啲,只好忍, 等小朋友大個先再打算。 有時提出去旅遊睇下點。
venf
|

我也類似這個情況, 小孩子也同樣4歲了, 你地係米生小朋友後才開始這樣的?
mao2008
|
其實父母已經冇感情,小朋友係知亦唔開心
成日都話忍到小朋友大先離,
真係大人一廂情願,
生活係一個冇愛既家庭又點幸福呢
blacklabel82
|
回覆 sinsinbaby 的帖子

我結左婚都有六年,感覺同你也差不多,最近都煩惱緊如何走下去
ying_mail
|
blacklabel82 發表於 18-7-30 18:42
回覆 sinsinbaby 的帖子

我結左婚都有六年,感覺同你也差不多,最近都煩惱緊如何走下去 ...

有無小朋友?