求推薦懷孕中的bra

imtheluckyone
|
各位媽媽有冇邊間鋪頭推薦呀?

懷孕中升cup得好快,應該點揀呀?

使唔使直接用哺乳嘅bra呀?
Iloveho
|
imtheluckyone 發表於 18-7-28 08:28

Uniqlue好著,又唔貴又無鋼圈,好舒服
emilylau1124
|
imtheluckyone 發表於 18-7-28 08:28

我在千色匯既孕婦部買了無綱圈又可啪扭除罩落黎到時餵母乳既款式,Bra 帶有黑色不是肉色較時尚,幾好又好舒服喔! 可以有試身室試的! 妳可以參考下
|
Iloveho 發表於 18-7-28 08:34
Uniqlue好著,又唔貴又無鋼圈,好舒服

謝謝
|
emilylau1124 發表於 18-7-28 08:54
我在千色匯既孕婦部買了無綱圈又可啪扭除罩落黎到時餵母乳既款式,Bra 帶有黑色不是肉色較時尚,幾好又好 ...

請問大約幾錢呀?
|
imtheluckyone 發表於 18-7-28 09:38
請問大約幾錢呀?

百幾蚊個,唔係好貴! 妳而家有bb幾個月?
LoveLittleTiger
|
emilylau1124 發表於 18-7-28 08:54
我在千色匯既孕婦部買了無綱圈又可啪扭除罩落黎到時餵母乳既款式,Bra 帶有黑色不是肉色較時尚,幾好又好 ...

請問大約幾$?
已睇到樓上,thanks
|
emilylau1124 發表於 18-7-28 09:55

百幾蚊個,唔係好貴! 妳而家有bb幾個月?

4個月,但升cup升得好快

點揀size好?
|
imtheluckyone 發表於 18-7-28 10:17
4個月,但升cup升得好快

點揀size好?

職員會幫妳度size再拎適合妳既 bra俾妳試,唔使擔心!
FattyAngelFish
|
上胎用tb, 連餵奶,好用。用左3年幾,陀加餵奶2年
|
FattyAngelFish 發表於 18-7-28 10:43

tb是taobao ma?冇得試身,唔知size點
FattyAngelFish
|
imtheluckyone 發表於 18-7-28 11:46
tb是taobao ma?冇得試身,唔知size點

係呀。無得試身。$39買2個試下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kenchiu311
|
FattyAngelFish 發表於 18-7-28 10:43

我都係taobao買 好抵著
|
kenchiu311 發表於 18-7-28 12:42
我都係taobao買 好抵著

媽媽有冇link呀?
QHoneyQ
|

淘寶

【孕妇内衣胸罩怀孕期浦哺乳文胸聚拢防下垂喂奶文胸无钢圈全罩杯薄】http://m.tb.cn/h.3diQ98p 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€OCkmbbfKe1z€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
Ashley_kyu
|
我係買呢隻,因為我都幾豐滿,我呢隻都係買L都岩,幾舒服

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JD930
|

搵日去睇下先
|
Ashley_kyu 發表於 18-8-2 03:01
我係買呢隻,因為我都幾豐滿,我呢隻都係買L都岩,幾舒服

這款望上去很舒服喔! 我前幾天去看哺乳bra, s我竟要著 XL碼,好想快d減肥呀!
summervibe
|
你地升cup好快嗎? 大概早期升定後期升得多?
我要做媽媽
|
我系買bravado架,我覺得好舒服,而且哺乳既時候都可以用